.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 10:05

Η MV Agusta φιλοξένησε την τελετή παρουσίασης του Dakar 2023

[Δελτίο Τύπου]

Ο θρυλικός αγώνας ράλι της επόμενης χρονιάς παρουσιάστηκε στο ιταλικό κοινό σε εκδήλωση της 15ης Ιουνίου στην ιστορική καρδιά της MV Agusta στη Schiranna.

Με 300 προσκεκλημένους δημοσιογράφους, αναβάτες και μέλη ομάδων, ο διευθυντής του Dakar, David Castera, συνοδεία των στελεχών της διοργάνωσης, Charles Cuypers και Edo Mossi, παρουσίασε τη διαδρομή που θα ακολουθήσει στη Σαουδική Αραβία ο αγώνας του 2023.

Οικοδεσπότης ήταν ο διευθύνων σύμβουλος της MV Agusta Motor S.p.A., Timur Sardarov, ο οποίος καλωσόρισε τους επισκέπτες και μίλησε για τη μοναδική αγωνιστική κληρονομιά της εταιρείας του και πώς αυτή συνιστά ένα πολύτιμο σημείο αναφοράς για το μέλλον της.

Στη μεγάλη αυλή μπροστά από το εργοστάσιο της MV Agusta, με την πανέμορφη θέα των Άλπεων και της λίμνης Βαρέζε στο υπόβαθρο, στήθηκε ένα αντίγραφο του τυπικού μπιβουάκ του Dakar, φιλοξενώντας αρκετές ομάδες που έδωσαν το παρόν με κάθε λογής οχήματα εκτός δρόμου, από μεγάλα φορτηγά ως μοτοσυκλέτες.

Το απόγευμα διοργανώθηκε μια συνέντευξη Τύπου των αναβατών, ενώ την ώρα του ηλιοβασιλέματος ξεκίνησε η επίσημη παρουσίαση του Dakar Rally 2023 με μια σειρά από θεαματικά βίντεο που προβάλλονταν από ένα εξάτροχο φορτηγό υποστήριξης του αγώνα. Η ημέρα έκλεισε με δείπνο στις όχθες της λίμνης για όλους τους παρευρισκόμενους.

Η εκδήλωση αυτή προσέφερε την ευκαιρία στην MV Agusta να επιδείξει τα δύο πρωτότυπα Lucky Explorer που είχαν παρουσιαστεί στην EICMA τον περασμένο Νοέμβρη, τα 5.5 και 9.5, και τα οποία έτυχαν θερμής υποδοχής από το κοινό, καθώς και χιλιάδες προπαραγγελίες από όλον τον κόσμο.

Δίπλα τους εκτέθηκαν δύο αγωνιστικές Cagiva Elefant Lucky Explorer που είχαν κατακτήσει δύο νίκες στο Dakar με τον αναβάτη Edi Orioli και οι οποίες είχαν κατασκευαστεί στην ίδια μονάδα παραγωγής από τους Roberto Azzalin, Luciano Pin και την ομάδα τους, οι οποίοι επίσης ήταν παρόντες στην εκδήλωση.

Ο Filippo Bassoli, διευθυντής μάρκετινγκ της MV Agusta, ανακοίνωσε πως τα πρωτότυπα “Lucky Explorer” θα είναι με κάποιον τρόπο μέρος του αγώνα του 2023, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς αυτές θα δοθούν σε μεταγενέστερο χρόνο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon