.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 16:57

Διαγωνισμός Riders for Health – Κέρδισε μια αγωνιστική Yamaha Ténéré World Raid και άλλα δώρα

Η συνεργασία της Yamaha με την οργάνωση Riders For Health μπορεί να αποδειχθεί πολύ τυχερή για τους νικητές διαγωνισμού που μόλις ξεκινά.

Η οργάνωση Riders for Health Powered by Two Wheels for Life λογικά θα πρέπει να είναι γνωστή σε όλους. Αν όχι, πρόκειται για ένα πρόγραμμα που βασίζεται στη χρήση ελαφριών και φτηνών μοτοσυκλετών με τη βοήθεια των οποίων φτάνει ιατρική βοήθεια και απαραίτητα εφόδια σε απομακρυσμένες περιοχές της Αφρικής.

Οι άνθρωποί της χρησιμοποιούν κυρίως τις απλές, φτηνές και αξιόπιστες μοτοσυκλέτες Yamaha AG100 και AG200 για το πολύ σημαντικό έργο τους, οι οποίες ωστόσο έχουν πια γράψει πολλά δύσκολα χιλιόμετρα και χρειάζονται συντήρηση ή και αντικατάσταση. Ομοίως μεγάλες ανάγκες σε εφόδια έχουν και τα συνεργεία της οργάνωσης που συντηρούν αυτές τις μοτοσυκλέτες.

Η Yamaha έχει συνάψει μια τριετή συμφωνία συνεργασία με τους Riders For Health, στα πλαίσια της οποίας προσφέρει μια σειρά που ποθητά δώρα για να χρησιμοποιηθούν από την οργάνωση ως έπαθλα σε διαγωνισμό με λαχειοφόρο αγορά.

Στον πρώτο αυτόν χρόνο της συνεργασίας τους, οι δύο πλευρές εστιάζουν την προσοχή τους στο πρόγραμμα των Riders στη Γκάμπια και τον στόλο Yamaha AG100 που τρέχει εκεί η οργάνωση. Ο στόχος του διαγωνισμού είναι να συγκεντρωθούν €100,000 για τη χρηματοδότηση των άμεσων αναγκών της οργάνωσης στη χώρα αυτή.

Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα Yamaha for Riders for Health μπορεί κανείς να αγοράσει κουπόνια συμμετοχής στον διαγωνισμό, προς €10 ευρώ έκαστο. Όσα περισσότερα πάρει, τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να είναι ένας από τους τυχερούς της κλήρωσης.

Το μεγάλο δώρο είναι μια εργοστασιακή αγωνιστική Yamaha Ténéré World Raid που θα τρέξει στον αγώνα Africa Eco Race από 15 ως 30 Οκτωβρίου 2022. Η μοτοσυκλέτα δε βγάζει πινακίδες για τον δρόμο, ενώ ο τυχερός που θα την κερδίσει θα έχει επιπλέον και μια μέρα στη Yamaha Adventure Riding Experience με έναν εκ των αναβατών της εταιρείας στον αγώνα ράλι, τον Alessandro Botturi ή τον Pol Tarrés.

Οι τέσσερεις επόμενοι νικητές θα λάβουν ένα ημερήσιο πρόγραμμα Yamaha Adventure Riding Experience, όπως και ο μεγάλος νικητής.

Δέκα ακόμη νικητές θα κερδίσουν φούτερ με κουκούλα (hoodies) με τα σήματα της ομάδας Yamaha Ténéré World Raid.

Οι συμμετοχές στον διαγωνισμό άνοιξαν στις 24 Ιουνίου και θα παραμείνουν ανοικτές ως και τις 27 Νοεμβρίου 2022, αποκλειστικά στην ιστοσελίδα: yamahamotorforriders.com

Καλή τύχη!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 17:10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon