.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 13:01

Yamaha Motor Sustainability Fund – Πρωτοβουλία για το περιβάλλον

[Δελτίο Τύπου]

Η Yamaha Motor ανακοινώνει ένα επενδυτικό πρόγραμμα για εταιρείες που εργάζονται στην καταπολέμηση των απειλών για το περιβάλλον.

Η νέα αυτή πρωτοβουλία της ιαπωνικής εταιρείας, το Yamaha Motor Sustainability Fund, περιλαμβάνει ένα κεφάλαιο 100 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο θα διατεθεί σε μια περίοδο 15 ετών σε μια πρωτοβουλία που επιβραβεύει εταιρείες οι οποίες έχουν ως γνώμονα τη μείωση του διοξειδίου του άνθρακα (CO2) στην ατμόσφαιρα και επιζητούν τη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος της βιομηχανίας που σχετίζεται με τη Μοτοσυκλέτα.

Η εταιρική αποστολή της Yamaha Motor περιγράφεται ως “να προσφέρουμε νέο ενθουσιασμό και πιο πλήρη ζωή για τους ανθρώπους όλου του κόσμου,” και σε αυτήν οι οικολογικές πρωτοβουλίες συνιστούν ένα από τα σημαντικότερα ζητούμενα στην επίτευξή της.

Μέσω αυτής της στρατηγικής σκέψης η Yamaha σκοπεύει να καλλιεργήσει συνεργατικές σχέσεις με πολλές εταιρείες που πασχίζουν να λύσουν περιβαλλοντικά προβλήματα και να συνεισφέρει στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, ενώ παράλληλα ικανοποιούνται οι επιδιώξεις της κάθε εταιρείας.

Το 2015, ιδρύθηκε η Yamaha Motor Ventures (YMV) στη Silicon Valley των ΗΠΑ και το επενδυτικό σχήμα Yamaha Motor Exploratory Fund, L.P. το 2018. Αυτό έχει ως στόχο να προβεί σε διερευνητικές επενδύσεις σε νεοφυείς εταιρείες, αποσκοπώντας στο να δημιουργήσει νέες επιχειρήσεις.

Στο νέο μεσο-μακροπρόθεσμο πλάνο (2022–2024) που ανακοινώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, η Yamaha Motor ανήγαγε την προσπάθεια για βιωσιμότητα σε κεντρικό της άξονα, δίπλα στις στρατηγικές ανάπτυξης που έχει αναπτύξει ως τώρα. Η εταιρεία εξερευνά νέες τεχνολογίες και επιχειρηματικά μοντέλα που συμβάλλουν στη βιωσιμότητα με στόχο να επιταχύνει τη μείωση των ρυπαντών με βάση τον άνθρακα και να πετύχει τους περιβαλλοντικούς της στόχους.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon