.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 14:00

Triumph και OSET - Η Triumph ανακοινώνει την απόκτηση του κατασκευαστή ηλεκτρικών μοτοσυκλετών OSETBIKES

Η Triumph ανακοινώνει την εξαγορά του κατασκευαστή ηλεκτρικών μοτοσυκλετών OSETBikes, ως μέρος του ευρύτερου σχεδίου της να προσφέρει μια πλήρη γκάμα μοτοσυκλετών εκτός δρόμου και να καλλιεργήσει μια νέα γενιά αναβατών μοτοσυκλετών.
 
Εν όψει της κυκλοφορίας της σειράς Motocross και Enduro, η Triumph Motorcycles κάνει ένα ακόμη συναρπαστικό βήμα στον κόσμο εκτός δρόμου μέσω της εξαγοράς της OSETBikes, ηγέτη στον κόσμο των παιδικών ηλεκτρικών μοτοσυκλετών εκτός δρόμου.
Ξεκινώντας το 2004 από τον Ian Smith, ο οποίος ήθελε να κατασκευάσει μια ηλεκτρική εκτός δρόμου μοτοσυκλέτα για τον γιο του Oliver, η OSET θέτει το σημείο αναφοράς στην κατηγορία της τα τελευταία 18 χρόνια. Η OSET έχει πουλήσει περισσότερες από 40.000 μοτοσυκλέτες παγκοσμίως που διαθέτουν εσωτερικά εξελιγμένα ηλεκτρικά συστήματα μετάδοσης κίνησης.
 
Η εξαγορά της OSET εντάσσεται στη στρατηγική της Triumph για είσοδο στην κατηγορία εκτός δρόμου, που ανακοινώθηκε το 2020, και παρέχει και στις δύο εταιρείες την ευκαιρία να μοιραστούν και να επωφεληθούν από τη γνώση και την εμπειρία της άλλης στους αντίστοιχους τομείς τους, επιτρέποντας στις δύο μάρκες να αναπτυχθούν παράλληλα διεθνώς .
 
Η «ForTheRide» φιλοσοφία της Triumph έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξαγορά της OSET, καθώς δίνει τη δυνατότητα στην εταιρεία που εδράζεται στο Hinckley να εμπνεύσει τις μελλοντικές γενιές αναβατών παρέχοντάς τους το τέλειο σημείο εκκίνησης για να αναπτύξουν το πάθος και τα όνειρά τους.
Η OSETBikes προσφέρει προϊόντα που είναι κατάλληλα για κάθε αναβάτη, από 3 ετών και άνω.
 
Nick Bloor – CEO της Triumph
«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την ευκαιρία να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με την OSETBikes: μια δυναμική μάρκα που ενθαρρύνει τα παιδιά προς τον μοτοσυκλετισμό εδώ και πολλά χρόνια και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ανάπτυξης ηλεκτρικών trial μοτοσυκλετών για διασκέδαση και αγώνες.
Ενώ οι δύο μάρκες θα συνεχίσουν να εργάζονται ανεξάρτητα, η Triumph και η OSET θα συνεργαστούν για νέα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, για να εμπνεύσουν νέους αναβάτες στην οδήγηση εκτός δρόμου, σε όλες τις κατηγορίες στις οποίες θα έχουν παρουσία η Triumph και η OSET, βασιζόμενη στα αντίστοιχες δυνάμεις για την κατασκευή των καλύτερων μοτοσυκλετών στον κόσμο».
 
Ian Smith – CEO της OSET Bikes
«Όταν κατασκευάσαμε αυτή την πρώτη μοτοσυκλέτα μέσα στο γκαράζ για τον γιο μου, τον Όλιβερ, δεν είχα ιδέα ότι θα οδηγούσε σε αυτή τη στιγμή. Είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι για το τι επιφυλάσσει το μέλλον για την OSET ως μέλος της οικογένειας της Triumph.
Η επωνυμία OSET θα παραμείνει ως OSET και θα συνεχίσει να υπηρετεί την κοινότητα των δοκιμών και της μοτοσυκλέτας εκτός δρόμου. Τώρα είμαστε σε καλύτερη θέση για να εξελισσόμαστε και να καινοτομούμε σε όλη τη γκάμα μας, ενώ απολαμβάνουμε την ασφάλεια της κλίμακας και τη θέση στην αγορά που μπορεί να προσφέρει η Triumph στην OSET».

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 13:48

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon