
SOUTH WORLD TOUR
Ο Φιλέας Φογκ, με σημείο εκκίνησης το Λονδίνο και ταξιδεύοντας συνεχώς ανατολικά, κατάφερε μετά από 80 ημερολογιακές ημέρες να βρεθεί και πάλι στην βρετανική πρωτεύουσα. Χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα συγκοινωνίας της εποχής του, ο ήρωας του Ιουλίου Βερν μπόρεσε να ολοκληρώσει με επιτυχία την πλήρη περιστροφή της γης.
Με αφετηρία και τερματισμό την Ελλάδα, ο Κωνσταντίνος Μητσάκης, θέλοντας να κάνει το μυθιστόρημα του Ιουλίου Βερν μια αληθινή ιστορία ζωής, σκοπεύει το 2012 να πραγματοποιήσει τον «Γύρο του Κόσμου …Νότια» με μια μοτοσικλέτα KTM SMT 990, ταξιδεύοντας στο νότιο ημισφαίριο της γης. Επιδίωξή του είναι να βρεθεί μετά από ακριβώς 80 ημέρες και 21.500 χερσαία χιλιόμετρα στο σημείο απ’ όπου ξεκίνησε!
Τέσσερεις ήπειροι (Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Αμερική) και 17 χώρες -Τουρκία, Αίγυπτος, Σουδάν, Αιθιοπία, Κένυα, Τανζανία, Μαλάουι, Ζάμπια, Ζιμπάμπουε, Νότια Αφρική, Αργεντινή, Βραζιλία, Βολιβία, Περού, Χιλή, Ουραγουάη, Παραγουάη- θα αποτελέσουν το καινούριο πεδίο ταξιδιωτικής δράσης του Κωνσταντίνου Μητσάκη. Ο «Γύρος του Κόσμου …Νότια» ξεκινά στις 20/6/2012 και ολοκληρώνεται στις 6/9/2012.
Κατηγορία
ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012 14:59
Ο γύρος του κόσμου… Νότια
Κατηγορία
ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
- Test Ride - Yamaha Tracer 7 Y-AMT - Βίντεο δοκιμή στην Ελλάδα, παρουσίαση
- Test Ride - Morbidelli T125X - Review, δοκιμή στην Ελλάδα, εντυπώσεις
- Test Ride - Aprilia SR GT 400 2026 - Video δοκιμή στην Ελλάδα - BIKEIT.GR
- Test Ride - Suzuki SV-7GX - Πρώτη οδηγική επαφή στην Ελλάδα
- Test Ride - TVS RTX 300 - Πρώτη δοκιμή στην Ιταλία
- Video - Voge 300 Rally και Ηλίας Τσανικλίδης - To αγωνιστικό project του BIKEIT.GR
- Test Ride - CFMOTO Dual 250
- Test Ride - BMW F 450 GS 2026
- Test Ride - Thrust Motor DSR 200 ABS/TCS, TFT 2026










