.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022 09:57

BMW Motorrad Days 2022 – Στο Βερολίνο η επετειακή 20ή διοργάνωση

Στις 2 και 3 Ιουλίου 2022 η 20ή έκδοση της ετήσιας γιορτής BMW Motorrad Days θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά στο Βερολίνο, αμέσως μετά το Pure&Crafted Festival.

“Πιστεύουμε πως το Βερολίνο είναι το τέλειο μέρος για την εκδήλωση BMW Motorrad Days. Ως διεθνής πόλη προσφέρει μια πλούσια πολιτιστική εμπειρία, πολλές επιλογές για εκδρομές σε κοντινές περιοχές και ένα μοναδικό lifestyle. Η πρωτεύουσα της Γερμανίας έχει όλα όσα χρειάζονται για κάνει τις BMW Motorrad Days ακόμη πιο πολυσυλλεκτική και γοητευτική,” είπε ο Dr. Markus Schramm, επικεφαλής της BMW Motorrad.

Στην 20ή έκδοση των BMW Motorrad Days στον εκθεσιακό χώρο Messe Berlin οι επισκέπτες θα έχουν πολλά να απολαύσουν: Streetbike Stunt Show, Trial Show και FMX Show, το θρυλικό Original Motodrom του Donald Ganslmeier και της ομάδας του (ο παλιότερος Γύρος του Θανάτου που εξακολουθεί να περιοδεύει ανά τον κόσμο), γνωριμία με τη BMW Motorrad WorldSBK Team, αλλά και μια ολόκληρη ενότητα Wheels Area αφιερωμένη στις custom μοτοσυκλέτες.

P90458102 highRes

Ο επισκέπτης θα έχει στη διάθεσή του πολλά test rides από όλα τα μοντέλα της γκάμας του 2022, οργανωμένες βόλτες εντός και εκτός δρόμου στην τριγύρω περιοχή, μαθήματα εκτός δρόμου οδήγησης, αλλά και ευκαιρία για νέους αναβάτες που ακόμη δεν έχουν αποκτήσει δίπλωμα οδήγησης να καβαλήσουν για πρώτη φορά μια μοτοσυκλέτα BMW.

Στο πρόγραμμα υπάρχουν φυσικά οργανωμένες επισκέψεις στο επί 53 χρόνια κεντρικό εργοστάσιο της εταιρείας, κάτι που περιλαμβάνεται για πρώτη φορά στα πλαίσια των BMW Motorrad Days.

Εκτός των προγραμματισμένων δράσεων από τη BMW Motorrad, η αγορά της εκδήλωσης θα έχει όλα τα επίσημα προϊόντα της εταιρείας και περίπου 50 εκθέτες που θα επιδείξουν τα δικά τους σχετικά αξεσουάρ.

P90458107 highRes

Στην παιδική γωνία, την Kids Area, οι μικροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να να ζήσουν δίκυκλη δράση στην ειδικά σχεδιασμένη διαδρομή Kids Bike Course.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, μια μέρα πριν θα έχει διοργανωθεί στον ίδιο χώρο το Pure&Crafted Festival με τη BMW Motorrad ως κεντρικό χορηγό, πολυάριθμες συμμετοχές από τον χώρο του customizing και πλούσιο συναυλιακό πρόγραμμα στη Marshall Live Music Stage.

P90458104 highRes

Η γιορτή BMW Motorrad Days πρωτοδιοργανώθηκε το 2001 στη Seefeld της Αυστρίας και έκτοτε επιστρέφει κάθε χρόνο, με την εξαίρεση των 2020 και 2021 όπου έπεσε θύμα της πανδημίας covid-19.

Η προπώληση εισιτηρίων για τη BMW Motorrad Days έχει ήδη ξεκινήσει. Ημερήσια εισιτήρια για το Σάββατο 2/7 κοστίζουν €10 και περιλαμβάνουν κουπόνι φαγητού αξίας €5, την Κυριακή 3/7 η τιμή είναι €5 (επίσης με κουπόνι φαγητού €5), τα συνδυασμένα εισιτήρια για το διήμερο κοστίζουν €15 (με δύο κουπόνια φαγητού αξίας 5+5 ευρώ), ενώ παιδιά και έφηβοι έως 15 ετών δεν πληρώνουν για την είσοδό τους.

Εισιτήρια μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.ticket-onlineshop.com/ols/bmw-motorrad-days/en/bmw-tickets/channel/shop/index

Επίσης, εισιτήρια που περιλαμβάνουν και το Pure&Crafted Festival είναι ήδη διαθέσιμα προς €30 στο: www.pureandcrafted.com.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022 10:05

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon