.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 06 Απριλίου 2022 16:34

Περιφέρεια Αττικής - Δύο απόπειρες αντιγραφής υποψηφίων οδηγών απέτρεψαν στελέχη της

[Δελτίο Τύπου]

Από τη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής γνωστοποιείται ότι το τελευταίο 24ωρο αποτράπηκαν δύο απόπειρες αντιγραφής υποψηφίων οδηγών κατά τη διαδικασία των θεωρητικών εξετάσεων (σήματα).

Η πρώτη απόπειρα διαπιστώθηκε στο εξεταστικό κέντρο του Βόρειου Τομέα και η δεύτερη στον Κεντρικό Τομέα.

Οι εν λόγω υποψήφιοι επιχείρησαν να αντιγράψουν με ηλεκτρονικά μέσα. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν να φέρουν ηλεκτρονικό εξοπλισμό (δέκτη σήματος, κάμερα, modem, κάρτα sim).

Τα παραπάνω βρέθηκαν ύστερα από σωματικό έλεγχο που διεξήχθη στο χώρο των εξετάσεων από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Αμαρουσίου και Παπάγου, οι οποίοι επιλήφθηκαν αντίστοιχα των περιστατικών.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Απριλίου 2022 16:37

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon