.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 07 Απριλίου 2022 10:42

Σοβαρός τραυματισμός 5χρονου με ΜΧ μοτοσυκλέτα

Ο μικρός οδηγούσε mini motocross μοτοσυκλέτα υπό την εποπτεία του πατέρα του όταν έπεσε.

Το συμβάν συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης 6 Απριλίου στην περιοχή Άγιος Αθανάσιος στην Πέρδικα Θεσπρωτίας υπό άγνωστες συνθήκες, όπου ο 5χρονος βρισκόταν με τον πατέρα του για να οδηγήσει τη μικρή του μοτοσυκλέτα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν τραύματα σε κεφάλι και θώρακα.

Αμέσως στήθηκε μια επιχείρηση με τη βοήθεια της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί ο τραυματίας στο ΤΕΠ Ηγουμενίτσας κι από κει στο Νοσοκομείο Φιλιατών, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στα Ιωάννινα και το ΓΝΙ Χατζηκώστα.

Ευτυχώς, όπως μεταδίδει η ενημερωτική ιστοσελίδα Epiruspost, ο μικρός φαίνεται πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο, αν και συνεχίζονται οι εξετάσεις για να επιβεβαιωθεί οριστικά η καλή είδηση.

Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, ο μικρός και ο πατέρας του βρίσκονταν σε χωράφι και όχι σε οργανωμένη πίστα ΜΧ όταν συνέβη το ατύχημα.

Ευχόμαστε ταχεία και πλήρη ανάρρωση στον μικρό μοτοσυκλετιστή.

>>> Η κεντρική φωτογραφία απεικονίζει το KTM 50 SX Factory Edition 2022 από το επίσημο press kit της ΚΤΜ και όχι τον άτυχο 5χρονο.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Απριλίου 2022 10:46

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon