.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 06 Απριλίου 2022 13:28

KTM – World Adventure Week 2022

Επτά μέρες, 1,000 χιλιόμετρα, από τις 4 ως τις 10 Ιουλίου 2022.

Η Παγκόσμια Εβδομάδα Adventure, δηλαδή η World Adventure Week, επιστρέφει για το 2022 υπό την ομπρέλα της ΚΤΜ και της εφαρμογής για smartphones, RISER.

Πρόκειται για μια παγκόσμια εκδήλωση που προκαλεί τους μοτοσυκλετιστές να βγουν στον δρόμο και τα βουνά και να μοιραστούς τις εξερευνήσεις τους αυτές με την παγκόσμια κοινότητα.

Οι πιο “περιπετειώδεις” αναβάτες θα κερδίσουν καθημερινώς έπαθλα, καθώς και την ευκαιρία να φιλοξενηθούν και να αναδειχθούν στην ιστοσελίδα theworldadventureweek.com, καθώς και στα κοινωνικά δίκτυα της ΚΤΜ.

Κάθε μια από τις μέρες της εβδομάδας αυτής θα ανακοινώνονται διάφορες προκλήσεις που θα πρέπει να φέρουν εις πέρας οι συμμετέχοντες, ενώ όλοι οι αναβάτες που θα καλύψουν συνολικά τουλάχιστον 1,000 χιλιόμετρα στη διάρκειά της θα τιμηθούν με έναν προσωποποιημένο έπαθλο.

Οι προκλήσεις της World Adventure Week είναι ανοικτές σε αναβάτες-ιδιοκτήτες οποιασδήποτε μάρκας μοτοσυκλετών και για να λάβουν μέρος αρκεί να εγκαταστήσουν την εφαρμογή RISER στο τηλέφωνό τους (Apple ή Google) και να αρχίσουν να καταγράφουν τις βόλτες τους.

Περισσότερες πληροφορίες και διαρκής ενημέρωση με τα ημερήσια και εβδομαδιαία έπαθλα και δώρα θα ανακοινωθούν στις ερχόμενες εβδομάδες στην επίσημη ιστοσελίδα theworldadventureweek.com.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon