.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 29 Μαρτίου 2022 12:06

Triumph Bike Nights – Ένα μοτοσυκλετιστικό πάρτυ κάθε μήνα στο Hinckley

Από τον Απρίλιο ως τον Σεπτέμβριο κάθε δεύτερη Τετάρτη του μήνα σημαίνει γιορτή για όλους στο Triumph Factory Visitor Experience.

Στα πλαίσια του δημοφιλούς προγράμματος επισκέψεων στις γραμμές παραγωγής στην έδρα της στο Hinckley της Αγγλίας, η Triumph ανακοινώνει έναν νέο θεσμό που αφορά όλους τους μοτοσυκλετιστές.

Συγκεκριμένα, από την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 και κάθε δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα ως τον Σεπτέμβριο η Triumph Factory Visitor Experience μετατρέπεται σε Bike Night μετά τις 4.30 το απόγευμα, όταν και τελειώνουν οι προγραμματισμένες ξεναγήσεις της ημέρας.

Η είσοδος στη μηνιαία αυτή γιορτή είναι ελεύθερη για όλους, με φαγητό και ποτό, αν και απαιτείται κράτηση θέσης. Δεν περιλαμβάνει μεν την πλήρη ξενάγηση του Factory Visitor Experience, μπορεί ωστόσο κάλλιστα να συνδυαστεί.

Η Triumph γιορτάζει φέτος τα 120 χρόνια από την ίδρυσή της και όλο το πρόγραμμα Triumph Factory Visitor Experience έχει εμπλουτιστεί με στοιχεία που απηχούν αυτήν την υπεραιωνόβια ιστορία με μοναδικά εκθέματα – όπως λ.χ. η πρώτη μοτοσυκλέτα που κατασκεύασε ποτέ η αγγλική εταιρεία και πολλά άλλα.

Ειδικά τώρα για τη Bike Night της 13ης Απριλίου, η Triumph ενημερώνει πως θα είναι παρούσα μια αγωνιστική μοτοσυκλέτα Moto2 για να τη χαζέψει το κοινό από κοντά, αλλά και να την ακούσει σε λειτουργία.

Για να κλείσετε θέση, πηγαίνετε εδώ.

Triumph Factory Visitor Experience

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon