.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2022 11:17

Intermot 2022 – Ζωντανό streaming νέων μοντέλων και έκπληξη με BMW

Με ένα κάπως ασαφές δελτίο Τύπου, η γερμανική έκθεση δηλώνει παρούσα για το 2022 με καινοτόμες υπηρεσίες και τη BMW στη λίστα συμμετοχών.

Από τις 4 ως τις 9 Οκτωβρίου 2022 η διεθνής έκθεση Μοτοσυκλέτας Intermot στην Κολωνία - που διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια - θα επιστρέψει στη δράση, μετά τη ματαίωση της διοργάνωσης το 2020. Το σχετικό δελτίο Τύπου που λάβαμε ωστόσο αφήνει απορίες.

Ο Γερμανοί ανακοινώνουν στον τίτλο του σχετικού δελτίου Τύπου πως “η Intermot 2022 είναι η πρώτη έκθεση Μοτοσυκλέτας που θα μεταδώσει σε live streaming τις παρουσιάσεις νέων μοντέλων και άλλων νέων της βιομηχανίας”.

Ουσιαστικά, οι διοργανωτές της έκθεσης θέλουν να ενσωματώσουν στα πλαίσια της Intermot αυτό ακριβώς που έχουν αρχίσει εδώ και κάποια χρόνια να κάνουν οι κατασκευαστές: να παρουσιάζουν τις νέες τους μοτοσυκλέτες μέσω διαδικτυακών καναλιών, συχνά πριν καν ανοίξουν οι διεθνείς εκθέσεις τις πύλες τους.

Το πλάνο της διοργανώτριας Koelnmesse είναι να φέρει αυτές τις ζωντανές παρουσιάσεις μέσα στον εκθεσιακό χώρο, προσφέροντας την ευκαιρία στους κατασκευαστές να κάνουν τα αποκαλυπτήρια απευθείας από το περίπτερο της έκθεσης, με τους διοργανωτές να αναλαμβάνουν την οπτικοακουστική κάλυψη.

Το πιο ενδιαφέρον σημείο της ανακοίνωσης ωστόσο αφορά στα εργοστάσια που έχουν ήδη επιβεβαιώσει πως θα δώσουν το παρόν: BMW, Honda, Kawasaki, Triumph, Horex, Benelli, KYMCO, F.B. Mondial, Voge, Zero και KSR Group αναφέρονται αναλυτικά στο δελτίο Τύπου.

Σε αυτήν το όνομα της BMW ξεχωρίζει καθώς η γερμανική εταιρεία δήλωνε τον Ιανουάριο 2021 πως δε θα ξανασυμμετάσχει σε διεθνείς εκθέσεις, προτιμώντας να στήνει τις δικές της διαδικτυακές παρουσιάσεις – αυτολεξεί, “οι παραδοσιακές δεσμεύσεις στις δύο κορυφαίες εκθέσεις, EICMA στο Μιλάνο και Intermot στην Κολωνία, οι οποίες στο παρελθόν διοργανώνονταν κεντρικά από τη BMW Motorrad, πλέον δεν ισχύουν”.

Αυτή τη στιγμή δεν είναι σαφές τις ακριβώς σημαίνει η “συμμετοχή” της BMW στην έκθεση της πατρίδας της και κατά πόσο αυτή θα αφορά ένα παραδοσιακό περίπτερο.

Παράλληλα, η Intermot σχεδιάζει ένα πλούσιο θεματικό πακέτο για να πλαισιώσει το κεντρικό θέμα της έκθεσης, με διάφορες ενότητες:

eNNOVATION – Ηλεκτροκίνηση και νέες τεχνολογίες.

125 cc – Αφιερωμένο στα δίκυκλα της Α1 κατηγορίας με τη βαρύνουσα σημασία στις ευρωπαϊκές αγορές (νέοι αναβάτες, ισοδυναμία με διπλώματα αυτοκινήτων)

Shop@INTERMOT – Μια μεγάλη αγορά μέσα στην έκθεση

Heritage & Customizing – Παραδοσιακά η Intermot διέθετε άφθονο χώρο για custom δημιουργίες, με παράλληλη αγορά αξεσουάρ και ανταλλακτικών εντός της έκθεσης.

Touring

Test Rides

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2022 11:32

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon