.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022 09:14

Ural Motorcycles - Stop War Now

Με δυο αναρτήσεις στα social media της εταιρείας, η Ural Motorcycles κάνει έκκληση για τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία.

Λίγες ημέρες μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, στις 24/2/2022 η ρωσική Ural αναφέρει τα εξής: “Ελπίζαμε πως δεν θα χρειαζόταν ποτέ να σας ενημερώναμε κάτω από τις συνθήκες στις οποίες βρισκόμαστε τώρα. Ερωτήσεις και ανησυχίες θα προκύψουν για πιθανές κυρώσεις σε μοτοσυκλέτες και εξαρτήματα, υποστήριξη κ.α.

Η σύντομη απάντηση είναι πως είμαστε όσο το δυνατόν έτοιμοι να απαντήσουμε σε όποιες προκλήσεις βρούμε μπροστά μας. Από το παρελθόν έχουμε μάθει να πλοηγούμαστε στις καλές και στις κακές εποχές, και να σχεδιάζουμε τόσο στρατηγικά όσο και στο φτερό.

Αντέξαμε δυνατές καταιγίδες και αντιμετωπίσαμε εμπόδια που δεν έγιναν ιδιαιτέρως γνωστά στο κοινό. Η ιστορία της φίρμας μας δείχνει πως η Ural πάντα βρίσκει έναν τρόπο να συνεχίζει τον δρόμο της.

Οι μεγαλύτερες προτεραιότητες μας ήταν πάντα οι εργαζόμενοι μας, οι συνεργάτες και οι πελάτες μας.

Ελπίζουμε ακόμα οι άνθρωποι να παραμείνουν πιστοί στις ανθρώπινες αξίες, να δείξουν σεβασμό στις ανθρώπινες ζωές και στη ζωή, αντί για τον πόλεμο.

Προσευχόμαστε για ειρήνη.

Η ομάδα της Ural.”

Και στις 25/2, η δεύτερη ανάρτηση της εταιρείας διαβάζει απλώς: “STOP WAR NOW”.

Καταλαβαίνουμε απόλυτα το ότι η Ural δεν κάνει λόγο για “εισβολή” αλλά για “πόλεμο” καθώς είναι δύσκολη η θέση της καθώς μιλάμε για ρωσική εταιρεία, όμως ακόμα κι έτσι η θρυλική φίρμα μοτοσυκλετών ενώνει τη φωνή της με εκείνες που ζητούν άμεση κατάπαυση πυρός στην Ουκρανία, και της αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon