.
Κατηγορία Ural
Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 14:43

Ural «Gear Up Expedition» - Το απόλυτο Adventure δεν είναι μοτοσυκλέτα

Μερικές φορές, ακόμα και το πιο σκληροτράχηλο δίκυκλο δεν είναι αρκετό και για αυτό, η Ural παρουσίασε το νέο της Adventure… τρίκυκλο, μια μοτοσυκλέτα με αμαξίδιο που έχει τα πάντα –και κοστίζει 2 ετήσιους μισθούς.

Η Ural δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις για όσους παρακολουθούν την ιστορία της μοτοσυκλέτας, ενώ στην σημερινή εποχή, το όνομα της παραμένει ζωντανό μέσα από μοντέλα, σαν αυτό που βλέπουμε εδώ. Μιλάμε για την Gear Up Expedition, μια μοτοσυκλέτα με αμαξίδιο και εξοπλισμό που σοκάρει, για εκτός ορίων δρόμου και… λογικής περιπέτεια!

Η μηχανική καρδιά της Gear Up Expedition είναι ένας boxer κινητήρας 749 κ.εκ., που αποδίδει 41 ίππους και συνδυάζεται με κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων + όπισθεν. Ταυτόχρονα, η μετάδοση έχει και κατ’ επιλογήν «δικίνηση» -σαν να λέμε δηλαδή, τετρακίνηση στο αυτοκίνητο- η οποία μεταδίδει ισχύ και στον τροχό του αμαξιδίου, αν αυτό κρίνεται απαραίτητο από τις συνθήκες κίνησης. Τα φρένα σε όλους τους τροχούς (και αυτός του αμαξιδίου φρενάρει) είναι της Brembo, ενώ η εμπρός ανάρτηση φέρει οδηγούντες βραχίονες και ρυθμιζόμενα αμορτισέρ της Nitron –από την οποία προέρχονται επίσης και τα πίσω αμορτισέρ, αλλά και αυτά του αμαξιδίου.

Πάμε τώρα στον εξοπλισμό, όπου εδώ… μπορείτε να ανοίξετε αναψυκτικό και να καθίσετε: Πέρα από την ρεζέρβα, την εργαλειοθήκη, LED φώτα ομίχλης, τη ρυθμιζόμενη ζελατίνα στην μοτοσυκλέτα και την σταθερή φιμέ στο αμαξίδιο, τα κάγκελα… παντού και την ποδιά προστασίας κινητήρα, αλλά και τις σχάρες για βαλίτσες, η Ural σου δίνει επίσης: Μπουκαλάκια… βαφής για μικροεπισκευές, μπιτόνι καυσίμου, αναδιπλούμενο… φτυάρι πολλαπλών χρήσεων και παροχές ρεύματος, προφυλακτήρα αμαξιδίου, βοηθητική μονάδα παροχής ισχύος, τεράστιο χώρο αποσκευών στο πίσω μέρος του αμαξιδίου… και άλλα!

Η τιμή του; Μόλις… 31.440 δολάρια, ανάλογα περίπου με 29.100 ευρώ (ισοτιμία 25/8/2023). Δίνεις τέτοιο ποσόν για ένα όχημα 41 αλόγων; Περί γούστου… κολοκυθόπιτα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 15:02

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ural Gear Up Base και Standard 2023
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon