.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022 10:55

Indimate - Και τέλος στα ξεχασμένα φλας

Μια πολύ απλή λύση προτείνει η νεοσύστατη Indimate για να μην ξεχνάμε αναμμένα τα φώτα κατεύθυνσης.

Η συσκευή που εξέλιξε η Indimate δεν ακυρώνει αυτόματα τα φλας, όπως ήδη κάνουν αρκετές εργοστασιακά τοποθετημένες εφαρμογές σε αρκετές μοτοσυκλέτες της αγοράς. Η ηλεκτρονική διάταξη που προτείνει απλώς φροντίζει να μας υπενθυμίζει πως τα φλας παραμένουν σε λειτουργία παίζοντας έναν επαναλαμβανόμενο ήχο μέσα στο κράνος του αναβάτη!

Η μικροσκοπική συσκευή τοποθετείται εύκολα συνδέοντας τέσσερα καλώδια σε μπαταρία, γείωση και φλας (x2), και μπορεί να κάνει τη δουλειά της είτε συνδεόμενη απευθείας με ένα ζευγάρι ηχεία (κάψες) που συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία και μπαίνουν στο εσωτερικό του κράνους – όπως σε εφαρμογές επικοινωνιών Bluetooth – ή εναλλακτικά συνδεόμενο με όποιο σύστημα επικοινωνίας ενδεχομένως χρησιμοποιεί ήδη ο μοτοσυκλετιστής.

Η συνδεσιμότητα του Indimate προβλέπει δύο επιλογές: Bluetooth ή Wi-Fi.

Ο χειριστής ορίζει στη σχετική εφαρμογή με πόση καθυστέρηση από την ενεργοποίηση των φλας θα αρχίσει να παίζει ο ήχος υπενθύμισης, ενώ μπορεί να επιλέξει από μια σειρά διαφορετικών ήχων αυτόν που του ταιριάζει καλύτερα και φυσικά να ρυθμίσει την ένταση του ήχου.

Το Indimate πρόκειται σύντομα να προσφερθεί μέσω καμπάνιας κοινωνικής χρηματοδότησης μέσω Kickstarter, οπότε αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας ώστε να ενημερωθείτε άμεσα όταν η καμπάνια βγει στον αέρα, προλαβαίνοντας έτσι τις early bird προσφορές για τους πρώτους που θα χρηματοδοτήσουν την προσπάθεια προπαραγγέλνοντας τη συσκευή.

Δείτε στη συνέχεια το βίντεο που περιγράφει τη λειτουργία του Indimate.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon