.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022 14:45

Επικό, τρισμέγιστο, παρανοϊκό, Next Level βίντεο με τον Sam Sunderland στο Ντουμπάϊ - Video

Next level shit! Όταν αδιανόητα τοπία, τρελά stunts, ΤΕΡΜΑ γκάζι οδήγηση, και drone action που δεν έχετε ξαναδεί, συνδυάζονται για ένα βίντεο που θα κάνει ακόμα και τον πιο μπλαζέ "τα έχω δει όλα" θεατή να βγάζει κραυγές ενθουσιασμού ξανά και ξανά! Αυτό είναι το συγκεκριμένο βίντεο, με όσο πιο περιεκτική περιγραφή μπορούμε να του δώσουμε. Αριστούργημα!

Ήρωας του βίντεο είναι ο εργοστασιακός Rally αναβάτης του KTM Group, Sam Sunderland, που αυτή τη στιγμή προηγείται στη γενική βαθμολογία του Rally Dakar 2022.

Επειδή τώρα το βίντεο έχει γυριστεί πριν την εσωτερική μεταγραφή του Sam στην GASGAS, οι μοτοσυκλέτες που οδηγούν είναι 100% ΚΤΜ. Ναι, πορτοκαλί και όχι κόκκινες.

Το σενάριο απλό. Ο Sam βιάζεται να μεταβεί στο ψηλότερο κτήριο του κόσμου, στο Burj Khalifa του Ντουμπάι, και για να φτάσει στην ώρα του, θα κάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ -εννοείται στη σέλα μιας μοτοσυκλέτας.

Είτε με το Rally bike του, είτε με μια ΜΧ μοτοσυκλέτα, ο Sunderland οδηγεί ΣΤΟ ΟΡΙΟ, περνώντας ως Σούπερ-Κάγκουρας μέσα από κήπους, mall, ενυδρεία, γέφυρες, αλλά και αυτοκινητόδρομους θαμμένους από την άμμο!

Απολαύστε.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon