.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021 12:40

Ducati Multistrada V4 Silk Road Grand Tour: Εξερευνώντας την Κίνα, 1o επεισόδιο - Video

Εξερευνήστε την Κίνα με τη βοήθεια του ντοκιμαντέρ “Ducati Multistrada V4 Silk Road Grand Tour”, που χωρισμένο σε 5 ενότητες ανεβαίνει στα ψηφιακά κανάλια της εταιρείας του Borgo Panigale. Δείτε τώρα το πρώτο επεισόδιο.

Το "Ducati Multistrada V4 Silk Road Grand Tour" είναι μια μοναδική ιστορία οδήγησης, με το Multistrada V4, που αναδεικνύει την ομορφιά, τις μοναδικές κουλτούρες και τις εμβληματικές τοποθεσίες της Κίνας, αλλά και τις αρετές και την ευελιξία της μεγάλης Adventure μοτοσυκλέτας της Ducati.

Το γύρισμα του ντοκιμαντέρ κράτησε 2 μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων το Multistrada V4 ταξίδεψε περισσότερα από 10.000 χιλιόμετρα, διασχίζοντας 5 διαφορετικές επαρχίες και 2.000 χρόνια ιστορίας.

Το ταξίδι άγγιξε τοποθεσίες όπως τα βοσκοτόπια της εσωτερικής Μογγολίας, την έρημο Gobi, τα τροπικά δάση της Yunnan και τις ορεινές πόλεις της Chongqing.

Σε κάθε ένα από τα 5 επεισόδια, ένας μοναδικός αναβάτης φωτίζει μια διαφορετική πλευρά του Multistrada V4, εξερευνώντας τις τοπικές παραδόσεις και τα μοναδικά τοπία.

Στο πρώτο επεισόδιο, ο Zhao Hongyi, ο πρώτος Κινέζος αναβάτης που ολοκλήρωσε τον αγώνα ράλι του Dakar φέρνει την οικογένεια του για να ανακαλύψει την άγρια ομορφιά της Xinjiang.

Στο δεύτερο επεισόδιο, ο Wen Congping και 9 αντιπρόσωποι των Ducati dealers στην Κίνα ταξιδεύουν στον δρόμο που συνδέει τη Wugan με τη Suizhou, για να λάβουν μέρος σε μια αγαθοεργία μαζί με το “Shangzhen Central Primary School”.

Στο τρίτο επεισόδιο θα δούμε το Multistrada V4 να σκαρφαλώνει στους ορεινούς δρόμους της Chongqing, με τον αναβάτη Xu Qun, έναν ειδικό στη βιομηχανία μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου.

Το τέταρτο επεισόδιο έχει ως πρωταγωνιστές τα τροπικά δάση της Yunnan, με τον influencer Chen Zhen, ενώ στο πέμπτο και τελευταίο επεισόδιο θα δούμε τον Luo Hao και τον τραγουδιστή Mao Chuan να διασχίζουν τις απέραντες εκτάσεις της εσωτερικής Μογγολίας.

Μια πολύ έξυπνη σειρά ταξιδιών από την Ducati, που μέσα από πανέμορφες εικόνες καταφέρνει να αναδείξει τις ταξιδιωτικές αλλά και σπορ αρετές του Multistrada V4 με τον καλύτερο τρόπο.

Δείτε παρακάτω το πρώτο επεισόδιο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon