.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021 12:59

BMW Motorrad & TVS - Επεκτείνουν τη συνεργασία τους και στα ηλεκτρικά οχήματα

Στις 15/12/2021, οι BMW Motorrad & TVS Motor Company ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους με την από κοινού εξέλιξη σε νέες πλατφόρμες και μελλοντικές τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων και των ηλεκτρικών οχημάτων.

Με βάση την παραπάνω συνεργασία, η TVS Motor Company θα σχεδιάσει και θα εξελίξει μελλοντικά προϊόντα για τη BMW Motorrad.

Οι δύο εταιρείες θα εξελίξουν μοναδικά οχήματα η κάθε μία αλλά σε κοινές πλατφόρμες, με στόχο τις πωλήσεις σε όλες τις αγορές του κόσμου.

Το πρώτο προϊόν της συνεργασίας της ινδικής και της βαυαρικής εταιρείας, που συνεργάζονται στενά εδώ και 9 χρόνια, θα παρουσιαστεί μέσα στους επόμενους 24 μήνες.

Θυμίζουμε πως η TVS κατασκευάζει τις BMW G 310 R και G 310 GS, με τα δύο μοντέλα να έχουν στο ενεργητικό τους συνολικά περισσότερες από 100.000 πωλήσεις παγκοσμίως, ενώ η TVS από τη μεριά της χρησιμοποιεί τη βάση των μικρών G μοντέλων για το δικό της Apache RR 310.

Το κοινό ανακοινωθέν για τα ηλεκτρικά οχήματα είναι λίγο ασαφές, καθώς δεν μιλά για τον τύπο των εν λόγω οχημάτων, αν και κατά 99% αυτά θα αφορούν σε ηλεκτρικά scooter / ηλεκτρικές μικρές μοτοσυκλέτες για αστική χρήση.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon