.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 03 Νοεμβρίου 2021 15:01

Triumph Factory Visitor Experience – Ξανάνοιξε για το κοινό, με έκθεση 007

Οι οργανωμένες επισκέψεις στο εργοστάσιο της Triumph και τον σχετικό εκθεσιακό χώρο επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς, εμπλουτισμένες με άρωμα James Bond.

Από την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου η Triumph ενεργοποίησε ξανά τη Factory Visitor Experience, δηλαδή την περιήγηση στις γραμμές παραγωγής της με συνοδεία ξεναγού. Οι επισκέψεις μπορούν να προγραμματιστούν από Τετάρτη ως Κυριακή, από 10 το πρωί ως 4.30 το απόγευμα. Το εισιτήριο κοστίζει 20 λίρες Αγγλίας και, εκτός του εργοστασίου, προλαμβάνει ελεύθερη πρόσβαση στην καφετέρια, το μαγαζί της Triumph και τον εκθεσιακό χώρο.

Αυτήν την εποχή οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν μια νέα μικρή έκθεση αφιερωμένη στη συμμετοχή της Triumph στην 25η ταινία της σειράς James Bond, No Time To Die, και εστιασμένη γύρω στις ειδικές Bond Edition των Tiger 900 και Scrambler 1200 που πρωταγωνιστούν σε πολλές δυναμικές σκηνές της ταινίας.

triumph factory tour daytona

Επιπλέον, η Triumph αποφάσισε να παρατείνει και την προϋπάρχουσα έκθεση Legendary Daytona Story Exhibition ως την Άνοιξη του 2022, παρουσιάζοντας μια σειρά 13 ιστορικών αγωνιστικών μοτοσυκλετών που τίμησαν με νίκες το όνομα Daytona, ταξινομημένες σε χρονολογική σειρά που καλύπτει μια περίοδο 50 ετών.

Η πρόσβαση στην Triumph Factory Visitor Experience και όσα αυτή περιλαμβάνει μπορεί να γίνει μόνο μέσω κράτησης θέσης. Η Triumph ενημερώνει πως για τον Δεκέμβριο απομένει περιορισμένη διαθεσιμότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: Triumph Factory Visitor Experience

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Νοεμβρίου 2021 15:14

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon