.
Κατηγορία Triumph
Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 15:25

Triumph Tiger 900 Bond Edition - My name's Bond... James Bond!

Γιορτάζοντας τη συνεργασία δυο βρετανικών εμβλημάτων, η Triumph παρουσίασε μια νέα έκδοση περιορισμένης παραγωγής του Tiger 900 Rally Pro, που πρωταγωνιστεί σε εκπληκτικές stunt σκηνές στην νέα ταινία του James Bond “No Time To Die”.

Θυμίζουμε, για όσους δεν γνωρίζουν, πως η Triumph παρείχε στην stunt ομάδα της νέας ταινίας του James Bond ένα στόλο από Tiger 900 και Scrambler 1200.

Ο Lee Morrison, επικεφαλής της ομάδας των stuntmen του No Time To Die αναφέρει τα εξής: “Η Tiger 900 σε γεμίζει εμπιστοσύνη, και σε βοηθά να σπρώξεις τα όρια όσο μακριά θέλεις και να το παρακάνεις δίχως παρατράγουδα. Drift με τρίτη στο κιβώτιο, αργές τεχνικές σούζες, slides σε supermoto στιλ… ειλικρινά πιστεύω πως είναι μια από τις καλύτερες μοτοσυκλέτες που έχω οδηγήσει ποτέ, είναι φανταστική!”

Η Tiger 900 Bond Edition θα παραχθεί σε μόλις 250 αντίτυπα, με κάθε μοτοσυκλέτα να έρχεται αριθμημένη και με πιστοποιητικό γνησιότητας.

Η μοτοσυκλέτα έρχεται βαμμένη σε Matt Sapphire Black χρώμα, και με γραφικά 007, ενώ παράλληλα διαθέτει billet τιμονόπλακα με τον αύξοντα αριθμό της.

Τέλος, η Tiger 900 Bond Edition εξοπλίζεται με κορυφαία μαύρα εξαρτήματα, όπως το πλαίσιο, τη μάσκα του προβολέα, τα πλαϊνά πλαστικά, την προστατευτική ποδιά, τα μαρσπιέ συνεπιβάτη, τα προβολάκια και τα μανιτάρια του κινητήρα.

Στα όργανα έχουμε ένα animation του 007, ενώ η μοτοσυκλέτα έρχεται κομπλέ με θερμαινόμενα γκριπ και θερμαινόμενη σέλα, με γραφικά Bond Edition.

Πέρα από τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης (Bridgestone Battlax), κάθε μοτοσυκλέτα θα διατίθεται και με ένα έξτρα ζευγάρι ελαστικά για off-road οδήγηση, και συγκεκριμένα τα Michelin Anakee Wild, αλλά και με ένα τελικό εξάτμισης Arrow.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon