.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2021 13:55

Σκηνοθέτησε ατύχημα με scooter, αλλά αποκαλύφθηκε από κάμερα CCTV! - Video

Ένα εξαιρετικά περίεργο συμβάν διαδραματίστηκε στη Βρετανία, όπου ένας έφηβος σκηνοθέτησε ένα ατύχημα με το scooter του, με την αστυνομία να αποκαλύπτει το ψέμα χάρη σε μια κάμερα παρακολούθησης που είχε καταγράψει το τραγελαφικό γεγονός!

Στο βίντεο, που διαδραματίστηκε στο Mansfield της Βρετανίας την 1η Μαΐου 2021, ο 19χρονος έφηβος φαίνεται να πλαγιάζει το scooter του και να το ακουμπά στο έδαφος.

Κατόπιν, πέφτει δίπλα του, και κάνει τον… ψόφιο κοριό.

Στη συνέχεια, ένας οδηγός αυτοκινήτου τον ανακαλύπτει και ειδοποιεί αστυνομία, ασθενοφόρο… μέχρι και η πυροσβεστική έφτασε στον τόπο του δήθεν ατυχήματος.

Ο αναβάτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διατεινόταν πως είχε χτυπήσει άσχημα, και δεν ένιωθε τα πόδια του αλλά και τη δεξιά πλευρά του σώματος του.

Όταν όμως η αστυνομία έψαξε να βρει υλικό από το ατύχημα, η κατάσταση ανατράπηκε, αφού μια κάμερα CCTV είχε καταγράψει το γεγονός, και στην ανάκριση ο έφηβος παραδέχθηκε πως όλα ήταν ένα ψέμα!

Κι επειδή είχε ξοδέψει τον χρόνο των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, κάτι που θα μπορούσε να κοστίσει ανθρώπινες ζωές ενώ όλοι ασχολούνταν με τον… ψεύτη, αναγκάστηκε να πληρώσει το ανάλογο πρόστιμο.

Άγνωστο σε εμάς παραμένει το κίνητρο του νεαρού αναβάτη -δεν διευκρινίζεται στα βρετανικά μέσα που αναφέρονται στο συμβάν-, αλλά μάλλον χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από τη σκηνοθεσία, βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η βρετανική αστυνομία.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon