.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 13:41

FIVA WORLD MOTORCYCLE RALLY 2021 - Σπάνιες κλασικές μοτοσυκλέτες στην Αθήνα!

Σε λίγες ημέρες ξεκινάει το FIVA WORLD MOTORCYCLE RALLY 2021 που διοργανώνει στην Ελλάδα το Ελληνικό Μουσείο Μοτοσυκλέττας Motorcycle Яepublik. Σπάνιες, συλλεκτικές κλασικές μοτοσυκλέτες θα εκτεθούν την Κυριακή 3 Οκτωβρίου στην Πλατεία Συντάγματος, όπου θα έχετε την ευκαιρία να τις θαυμάσετε από κοντά.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της διοργάνωσης:

"Μάρκες που δεν υπάρχουν πια, όπως Motosacoshe (Μοτοσακό) -που δεν ήταν μικρές μοτοσυκλέτες-, προπολεμικές Gilera, αρκετές κλασικές Moto Guzzi, από μια εταιρεία που φέτος γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυση της, Harley Davidson και Henderson, άλλα και Velocette, Sarolea, Vincent, BSA και τόσα ακόμα θρυλικά ονόματα.

'ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΥΣΕΩΣ' και περιμένοντας την ηλεκτροκίνηση, ελάτε να θαυμάσουμε τις μοτοσυκλέτες που μεγαλώσαμε ή θαυμάσαμε στα περιοδικά και που σε λίγα χρόνια θα βλέπουμε μόνο σε Μουσεία.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Αθηναίων που θα καλωσορίσει τους συμμετέχοντες, καθώς και υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ αλλά και πρώτη φορά παγκοσμίως υπό την αιγίδα της UNESCO."

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 13:53

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon