.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 16:03

Yamaha Jet Pod Pro - Ηλεκτρικό θαλάσσιο scooter

Η Yamaha παρουσίασε το πέμπτο κατά σειρά θαλάσσιο “scooter” της, που ακούει στο όνομα Jet Pod Pro και επιτρέπει στον χρήση να κινηθεί με ταχύτητα στη θάλασσα και κάτω από την επιφάνεια της.

Το Jet Pod Pro έρχεται να προστεθεί στα 500LI Seascooter, RDS300 Seascooter, Explorer Seascooter και Seawing II, σε μια διαρκώς αναπτυσσόμενη γκάμα θαλάσσιων scooter της Yamaha.

Πρόκειται για το πρώτο θαλάσσιο scooter με αναδιπλούμενα χερούλια, σε λογική τιμή -1095 δολάρια στις Η.Π.Α., 1.499 ευρώ στη Γαλλία.

Μέσα στο Jet Pod Pro βρίσκεται μια προπέλα κινούμενη από έναν ηλεκτροκινητήρα, που μπορεί να δώσει μέγιστη ταχύτητα 8,5 χλμ/ώρα στο scooter. Παράλληλα, ο χειριστής μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 3 επίπεδα ταχύτητας.

Το Jet Pod Pro έρχεται με μπαταρία ιόντων λιθίου που χαρίζει αυτονομία 65 λεπτών στη χαμηλότερη ταχύτητα (4 χλμ/ώρα), απαιτώντας 3 ώρες για μια πλήρη φόρτιση, ενώ το Jet Pod Pro μπορεί να καταδυθεί τόσο στην πισίνα όσο και στη θάλασσα, σε βάθη έως και 30 μέτρα.

Κι αν για κάποιο λόγο σας φύγει από τα χέρια, το Jet Pod Pro θα αναδυθεί αυτόματα στην επιφάνεια.

Σημειώστε επίσης πως το Jet Pod Pro διαθέτει και βάση για action camera, ενώ ζυγίζει μόλις 3,8 κιλά μαζί με τη μπαταρία!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το επίσημο site των θαλάσσιων scooter της Yamaha, ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon