.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021 15:00

SYM NORDKAPP - Ο στόχος επετεύχθη! - Στo βορειότερο ακρωτήριο της Ευρώπης με SYM HD 300

Ο γνωστός ταξιδιωτικός αρθρογράφος – φωτογράφος Κων/νος Μητσάκης, οδηγώντας ένα scooter SYM HD 300, πραγματοποίησε ένα ανατρεπτικό road trip 11.500 χλμ. με προορισμό το βορειότερο χερσαίο ακρωτήριο της Ευρώπης (Nordkapp - Νορβηγία). [Δελτίο Τύπου]

Στη διάρκεια των 25 ημερών του ταξιδιού “SYM NORDKAPP”, ο Έλληνας αναβάτης διέσχισε τον εθνικό χώρο 14 κρατών (Βόρεια Μακεδονία, Σερβία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Πολωνία, Λιθουανία, Λετονία, Εσθονία, Φιλανδία, Νορβηγία, Σουηδία, Γερμανία, Ελβετία, Ιταλία), καταγράφοντας μοναδικές ιστορίες δρόμου πάνω στην σέλα του SYM HD 300.

Τα ειδυλλιακά σκανδιναβικά τοπία, οι ευρωπαϊκές μητροπόλεις με τα διαχρονικά μνημεία Ιστορίας και πολιτισμού, ο Αρκτικός Κύκλος, οι χιονοσκέπαστες Άλπεις και το διάσημο ακρωτήριο Nordkapp, αποτέλεσαν τα κυριότερα σημεία αναφοράς του “SYM NORDKAPP”.

Ο Κων/νος Μητσάκης, χάρη στην άνεση, την αξιοπιστία, την άψογη οδική συμπεριφορά και στην απροβλημάτιστη λειτουργία του SYM HD 300, ταξίδεψε με υποδειγματική σταθερότητα στους πολυσύχναστους αυτοκινητοδρόμους, κινήθηκε με ευελιξία στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, οδήγησε με ασφάλεια στην βροχή, για να ολοκληρώσει έτσι με επιτυχία μια συναρπαστική ταξιδιωτική περιπέτεια στους δρόμους της Ευρώπης.

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon