.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021 10:24

Motocross Training Camp for children - Ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Στις 17 και 18 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε από το αθλητικό σωματείο Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ, με την αιγίδα της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε στην πίστα MX Park NEO, η δεύτερη εκδήλωση του MOTOCROSS Training Camp for Children. Ενός θεσμού ο οποίος απευθύνεται σε μικρούς αθλητές ηλικίας 4 έως 12 ετών κι έχει σαν σκοπό την δημιουργία φυτωρίου και την εκπαίδευση τους κι ομαλή εισαγωγή τους στον χώρο. [Δελτίο Τύπου]

Το Σάββατο έγιναν θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα σε τεχνικές οδήγησης αλλά και θέματα ασφάλειας (κατανόηση χρώματος σημαίας κλπ.) και την επόμενη μέρα, την Κυριακή, έγινε μέσω προσομοίωσης αγώνα, εφαρμογή στην πράξη των όσων διδάχθηκαν οι μικροί αθλητές για τον εντοπισμό λαθών και την βελτίωση τους.

Η Πρόεδρος της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε κα Μαρία Τσεσμελή, παραβρέθηκε στην εκδήλωση και δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένη που παρακολούθησα από κοντά, το εκπαιδευτικό camp του σωματείου μας ΠΑΛΕΜΟΤ. Προσπάθεια η οποία επιβάλλεται να συνεχιστεί και ελπίζω να υπάρξουν κι άλλα σωματεία που θα ακολουθήσουν αυτό το παράδειγμα. Τα παιδιά διδάχθηκαν με τρόπο διασκεδαστικό, την διαδικασία του αγώνα, από την ζώνη αναμονής μέχρι τον τερματισμό και στο τέλος, ήταν όλοι νικητές!»

Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε απονομή κυπέλλων σε όλους τους συμμετέχοντες μικρούς αθλητές και τους δόθηκαν αναμνηστικά δώρα προσφορά των χορηγών της εκδήλωσης όπως και ένα ενημερωτικό φυλλάδιο σχετικά με την χρήση των σημαιών κι ένα βιβλίο με τίτλο «ΕΠΙΜΕΝΩ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΩ» ευγενική προσφορά ενεργού αθλητή -που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του-και της Ομοσπονδίας.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εξής:

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021 11:52

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon