.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 10:24

Yamaha Motor - Με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα το 2050

Η Yamaha ανακοίνωσε τα σχέδια της για να μεταβεί σε ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα από το 2050 σε όλα της τα προϊόντα, για ολόκληρο τον κύκλο ζωής τους.

Οι στόχοι της Yamaha βρίσκονται σε αρμονία με τους στόχους που έχουν θέσει οι κυβερνήσεις μεγάλων κρατών σε παγκόσμια κλίμακα, και για να τους πετύχει η ιαπωνική εταιρεία θα επιταχύνει την παραγωγή των ηλεκτρικών οχημάτων της, ενώ θα προβεί και σε περαιτέρω ενέργειες για τις μειώσεις των ρύπων της σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων της.

Στην παρουσίαση της για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ, γίνεται λόγος για ηλεκτρικά scooter, ποδήλατα και διάφορα οχήματα, και συγκεκριμένα στα γνωστά μας MW-Vision (τρίκυκλο σκεπαστό όχημα), Tritown (τρίκυκλο πατίνι), E01 και E02 (δίτροχα scooter).

Πέραν τούτου, δεν είχαμε κάποια χειροπιαστή δήλωση για κάτι νέο, παρά μόνο για την προσήλωση της εταιρείας στους στόχους της για πράσινο ισοζύγιο άνθρακα το 2050.

 

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 10:29

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon