.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 12:29

Triumph – Ετοιμάζει έκπληξη με δύο θρύλους των χωμάτινων αγώνων

Οι χαμογελαστοί κύριοι με τα μαύρα μπλουζάκια Triumph, Ricky Carmichael και Ivan Cervantes, προλογίζουν κάτι μυστηριώδες που θα ανακοινωθεί σε λίγες μέρες.

Την Τρίτη 20 Ιουλίου η Triumph μας ενημερώνει για μια επίσημη ανακοίνωση περί της οποίας δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτε, ούτε συνοδεύεται από κάποια άλλη πληροφορία.

Το ενδιαφέρον ωστόσο στρέφεται στις δύο φωτογραφίες που συνοδεύουν την προαναγγελία αυτή, καθώς σε αυτές απεικονίζονται οι κ.κ. Ricky Carmichael και Ivan Cervantes φορώντας μπλουζάκια της Αγγλικής εταιρείας.

Αν τυχόν δεν γνωρίζετε ποιοι είναι αυτοί, να εξηγήσουμε πως ο Carmichael υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους αναβάτες ΜΧ και SX που έχει κοσμήσει αυτόν τον πλανήτη. Σε μια καριέρα στα Αμερικανικά πρωταθλήματα της ΑΜΑ που διήρκεσε από το 1997 ως το 2007, κατέκτησε 7 φορές το πρωτάθλημα ΜΧ και 5 το SX, μεταξύ αμέτρητων άλλων διακρίσεων, όπως οι τρεις κατακτήσεις της πρωτιάς στο ΜΧ των Εθνών με την ομάδα των ΗΠΑ.

Από το 2015 έχει εισαχθεί στο Motorsports Hall of Fame of America.

Ο Ισπανός Cervantes ξεκίνησε την καριέρα του από το ΜΧ, ωστόσο βρήκε την Ιθάκη του στο Enduro, κλείνοντας το 2011 μια τεράστια καριέρα που του απέφερε, μεταξύ άλλων, τέσσερα παγκόσμια πρωταθλήματα, δύο στην Ε1 και άλλα δύο στην Ε3.

Αυτά τα βιογραφικά κάνουν λίγο πιο απρόσμενη τη σημερινή ανακοίνωση της Triumph, η οποία ως γνωστόν δεν έχει ιδιαίτερη εμπλοκή με χωμάτινους αγώνες.

Το τί ακριβώς θα κάνουν οι δύο αυτοί σπουδαίοι πρωταθλητές με την Triumph θα το μάθουμε σε λίγες μέρες, στις 20 Ιουλίου.

Ως τότε, κρατάμε μια ατάκα που αποκάλυψε ο Ricky Carmichael στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όταν στις 22 Ιουνίου πόσταρε μια φωτογραφία του καβάλα σε ένα Triumph Tiger 900 γράφοντας μόνο “Καλοκαιρινά πλάνα”. Στη συνέχεια προσέθεσε tags Triumph και Cardo Systems (συστήματα Bluetooth επικοινωνίας).

Σε κάθε περίπτωση, στην ιστοσελίδα της Triumph όπου προλογίζεται και η ανακοίνωση μπορείτε να εγγραφείτε με το μέιλ σας ώστε να είστε ενήμεροι για κάθε νέα εξέλιξη επί του θέματος.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 12:35

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon