.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021 16:04

Bajaj – Από τη Θεσσαλονίκη στον γύρο της Τουρκίας με Dominar 400

Η υγειονομική κρίση δεν μπορεί να σε κρατά από τα όνειρα σου και ο Λευτέρης Μπαμπαΐδης κάνει πράξη το πρώτο του ταξίδι με μοτοσυκλέτα μετά την παρατεταμένη καραντίνα!

Ο νεαρός Θεσσαλονικιός θα διασχύσει την Τουρκία με ένα BAJAJ DOMINAR 400 σε μια "βόλτα" 7,000 χλμ. που θα δοκιμάσει αναβάτη και μοτοσυκλέτα. Από την σελίδα της Bajaj Motorcycles Greece θα υπάρχουν ενημερώσεις από το εγχείρημα του Λευτέρη και νέα από τις διαδρομές που θα ακολουθήσει!

Τα πρώτα λόγια του Λευτέρη πριν ξεκινήσει:

“Μέχρι και 10 ημέρες πριν την αναχώρησή μου τίποτα δεν ήταν γνωστό. Χώρα, διαδρομή, διάρκεια, χιλιόμετρα, ούτε καν μοτοσυκλέτα.

“Σιγά-σιγά το τοπίο άρχισε να ξεκαθαρίζει κι εγώ έπρεπε να βιαστώ για να προλάβω την επιθυμητή ημερομηνία αναχώρησης. Ο κύβος ερρίφθη.

“Προορισμός: Τουρκία.

“Εκτιμώμενη διάρκεια ταξιδιού 10 εβδομάδες και με τον χιλιομετρητή να ‘γράφει’ κάπου στα 7,000 χλμ.

“Πέρασα πολλές ώρες πάνω από το χάρτη. Κι άλλες τόσες κολλημένος στην οθόνη του υπολογιστή προσπαθώντας να βγάλω μια δεξιόστροφη διαδρομή στην οποία θα συμπεριλαμβάνονταν οι ομορφότερες τοποθεσίες και διαδρομές της χώρας.

“Το παζλ ολοκληρώθηκε αισίως με την εύρεση της μοτοσυκλέτας. Ο φίλος και συνεργάτης Ηλίας από το Motorsite.gr με έφερε σε επαφή με τη Delta Motorcycles Thessaloniki και μου παραχωρήθηκε ένα Bajaj Dominar 400, για το οποίο τους είμαι αληθινά ευγνώμων.

“Πριν την αναχώρησή μου πέρασα από την αντιπροσωπεία της Θεσσαλονίκης προκειμένου να (απο)χαιρετίσω και να ευχαριστήσω προσωπικά το Μανώλη.

“Η φωτογραφία, πριν φορέσω το κράνος, με το βλέμμα καρφωμένο στην Κωνσταντινούπολη".

Καλό ταξίδι ευχόμαστε στον Λευτέρη!

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021 16:15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon