.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021 09:19

Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών 2021 - Αναβολή την τελευταία στιγμή!

Μια εβδομάδα μόλις πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία έναρξης της Πανελλήνιας Συγκέντρωσης Μοτοσυκλετιστών, κι ενώ δεν είχε καν ανακοινωθεί ο τόπος διεξαγωγής της, η ΜΟΤΟΕ ανακοίνωσε στο facebook την αναβολή της εκδήλωσης!

Θυμίζουμε πως είχε προηγηθεί πικρή ανακοίνωση του προέδρου της Ένωσης Μοτοσυκλετιστών Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με την οποία η διοργάνωση της Πανελλήνιας είχε αποτύχει ("10 ημέρες πριν τις συγκεκριμένες ημερομηνίες, δεν έχουμε ανακοινώσει τον τόπο διεξαγωγής, κρατώντας σε "ομηρία" εκατοντάδες μοτοσυκλετιστές, είναι τουλάχιστον τραγικό!"), ενώ παράλληλα ο Πρόεδρος της Ένωσης και μέλος του Δ.Σ. της ΜΟΤΟΕ, Ηλίας Γρηγοράκης είχε προτείνει την άμεση παραίτηση όλου του Δ.Σ. της ΜΟΤΟΕ και την διενέργεια ενός μοτοσυκλετιστικού Συνεδρίου με Λέσχες από όλες τις περιοχές της Ελλάδας "για μια επανεκκίνηση με ανθρώπους ορεξάτους, άφθαρτους, με όρεξη και διάθεση να προσφέρουν στον μοτοσυκλετισμό".

Τώρα, ήρθε καπάκι το λιτό ανακοινωθέν της ΜΟΤΟΕ στο... facebook (δεν έχει ανέβει ακόμα στην ιστοσελίδα της), για την αναβολή της Πανελλήνιας, ανακοίνωση που μας να μας έκανε να διαβάσουμε ξανά, και με μεγαλύτερη προσοχή, την επιστολή του κ. Γρηγοράκη.

Ακολουθεί το post της ΜΟΤΟΕ: "Έχοντας εξαντλήσει κάθε περιθώριο της πραγματοποίησης της Πανελλήνιας Συγκέντρωσης Μοτοσυκλετιστων σύμφωνα με τις τρέχουσες διατάξεις και ΦΕΚ, και έχοντας διερευνήσει κάθε πιθανή (ή και απίθανη) δυνατότητα εξεύρεσης κατάλληλων προϋποθέσεων, με λύπη, και παρά τις μέχρι και σήμερα προσπάθειες, βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε πως η Πανελλήνια δεν είναι δυνατόν να διεξαχθεί την καθιερωμένη ημερομηνία."

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021 09:35

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon