.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 12:37

Ένωση Μοτοσυκλετιστών Αλεξανδρούπολης – Καυτή δήλωση για την 40ή Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών

Σύμφωνα με ανακοίνωση του προέδρου της Λέσχης, η διοργάνωση της Πανελλήνιας δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση, ως δημοσιεύτηκε στο Facebook:

Ζητώ Συγγνώμη...

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το θέμα της 40ης Πανελλήνιας Συγκέντρωσης Μοτοσυκλετιστών, θα ήθελα να ζητήσω δημόσια συγγνώμη...

...σαν μέλος του Δ.Σ της ΜΟΤ.Ο.Ε για τον τρόπο που έχουμε χειριστεί όλο το θέμα με την διοργάνωση της 40ης Π.Σ.Μ. Το γεγονός ότι στις 29 Απριλίου, μετά από Δ.Σ, ανεβάσαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφίσα με τις ημερομηνίες της Π.Σ.Μ και ακόμη και σήμερα, 10 ημέρες πριν τις συγκεκριμένες ημερομηνίες, δεν έχουμε ανακοινώσει τον τόπο διεξαγωγής, κρατώντας σε "ομηρία" εκατοντάδες μοτοσυκλετιστές, είναι τουλάχιστον τραγικό!

...σαν Πρόεδρος της Ένωσης Μοτοσυκλετιστών Αλεξανδρούπολης "Οι Αγριάνες", από όλα τα μέλη του Συλλόγου μας, ενός Συλλόγου που έχει στηρίξει τα τελευταία 4 χρόνια όσο καμία άλλη Λέσχη, τον θεσμό της Πανελλήνιας, που εδώ και 3 μήνες, τόσο σε ανακοινώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσο και σε προσωπικά τηλέφωνα και μηνύματα, προτρέπω τα μέλη μας, να κρατήσουν "ελεύθερο" το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, προκειμένου να συμμετέχουμε στην Πανελλήνια Συγκέντρωση.

...σαν απλός ρομαντικός μοτοσυκλετιστής από άλλους ρομαντικούς μοτοσυκλετιστές, που παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, σε σχέση με τα οικονομικά, την εργασία και πάνω από όλα την οικογένεια μας, τους διαβεβαίωνα μέχρι και πριν από λίγο, ότι η ανακοίνωση είναι θέμα χρόνου, ενώ δεν είχα καμία πληροφόρηση, ούτε εγώ ούτε το υπόλοιπο Δ.Σ για τον τόπο διεξαγωγής.

...Ζητώ ταπεινά, αληθινά, ειλικρινά Συγγνώμη και θέτω το ερώτημα μήπως ήρθε η ώρα, όλοι μας στο Δ.Σ να πάμε στα σπίτια μας...

Με μηδενικό έργο σε όλα τα επίπεδα, συνδικαλιστικό, οργανωτικό, κοινωνικό, χωρίς την παραμικρή προσφορά στον Έλληνα μοτοσυκλετιστή, το θέμα της 40ης Π.Σ.Μ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της ανοχής, της υπομονής και της στήριξης στην ΜΟΤ.Ο.Ε ακόμα και των πιο πιστών μελών της.

Προτείνω την άμεση παραίτηση όλου του Δ.Σ και την διενέργεια ενός μοτοσυκλετιστικού Συνεδρίου με Λέσχες από όλες τις περιοχές της Ελλάδας και μια επανεκκίνηση με ανθρώπους ορεξάτους, άφθαρτους, με όρεξη και διάθεση να προσφέρουν στον μοτοσυκλετισμό.

Με εκτίμηση,

Γρηγοράκης Ηλίας
Πρόεδρος της Ένωσης Μοτοσυκλετιστών Αλεξανδρούπολης "Οι Αγριάνες"
Μέλος του Δ.Σ της ΜΟΤ.Ο.Ε

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon