.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2021 16:43

Orange Days 2021 – Στάση KTM Central Store στην Αθήνα με παρέα 40 μοτοσυκλετιστές

[Δελτίο Τύπου K-Motors SEE]

Στις νέες εγκαταστάσεις της K-Motors South East Europe έγιναν τα ένατα φετινά test rides με 40 αναβάτες να οδηγούν τα μοντέλα της ΚΤΜ.

Σαράντα μοτοσυκλετιστές απόλαυσαν τη φιλοξενία της ελληνικής αντιπροσωπείας της KTM στην Ελλάδα, ξεναγήθηκαν στις νέες εγκαταστάσεις και τους δόθηκε η ευκαιρία να δουν όλη την γκάμα μοντέλων και αξεσουάρ της αυστριακής εταιρείας.

Τα ΚΤΜ του 2021 τους περίμεναν και εκείνοι δεν έχασαν την ευκαιρία να τα οδηγήσουν σε μια διαδρομή με φόντο τους καταπράσινους πρόποδες της Πάρνηθας.

Στις συζητήσεις με την ομάδα της K-MOTORS SEE όλοι εκείνοι που οδήγησαν κατάλαβαν πως:

Ξεκάθαρα, με την νέα SUPER ADVENTURE S η KTM πέτυχε αυτό ακριβώς που έπρεπε. Να κάνει δηλαδή τη νέα γενιά πιο άνετη, πιο ισχυρή, και πιο προηγμένη τεχνολογικά. Αναμφισβήτητα είναι το κορυφαίο premium μεγάλο ADVENTURE που δεν έχει αντίπαλο.

Την ανανεωμένη 890 ΑDVENTURE συνδυάζει με απόλυτη επιτυχία την άριστη οδική συμπεριφορά, την άνεση και τον premium χαρακτήρα.

Την 390 ADVENTURE να είναι τόσο αποτελεσματική και τόσο ολοκληρωμένη. Ένα πραγματικό διαμάντι για κάποιον που απλά θέλει μια προσιτή μοτοσυκλέτα για να μπορεί να κινηθεί ακόμη και off road.

Tην 250 ADVENTURE να αποτελεί ένα πολυεργαλείο, τόσο για την πόλη, όσο και εκτός αστικού ιστού, και μάλιστα δεν θα χρειαστεί να βάλει κάποιος πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για να την αποκτήσει.

Tην 690 ENDURO R να ταιριάζει στο ελληνικό ανάγλυφο και στο προφίλ του αναβάτη που θέλει να την χρησιμοποιεί καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα να κάνει βόλτες endurο. Είναι μια μοτοσυκλέτα που δεν έχει αντίπαλο.

Με την εντυπωσιακή 1290 SUPER DUKE R μπορείς να πας ανά πάσα στιγμή όσο γρήγορα σου επιτρέπει η κοινή λογική, μπορείς να κινηθείς με πολιτισμένο τρόπο στην καθημερινότητα, αλλά και να στρίψεις με ασφάλεια.

Το 390 DUKE είναι το μοντέλο που έχει κατ’ επανάληψη χαρακτηριστεί ως η πιο διασκεδαστική μοτοσυκλέτα της κατηγορίας. Η πιο διάσημη commuter εξελίχθηκε με την πάροδο των ετών με έναν ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο, ενώ παραμένει πάντα πιστή στη φιλοσοφία του “READY TO RACE” επιτυγχάνοντας την τέλεια ισορροπία.

Το 250 DUKE δίνει την αίσθηση μεγαλύτερης μοτοσυκλέτας στο δρόμο, με ανώτερη ποιότητα, υπερτερεί τεχνολογικά προσφέροντας πολύ μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση από οποιαδήποτε άλλη μοτοσυκλέτα στην κατηγορία του.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα των ORANGE DAYS 2021 έχει ως εξής:

- 13.06 ΣΥΡΟΣ, ΜΟΤΟ ΙΞΩΔΕΣ, 22810 80340


- 23.06 ΡΟΔΟΣ, RACING DESIGN, 22410 92100


- 26,06 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, FANMOTO ΣΤΡΩΜΑΤΙΑΣ, 210 99 55 451


- 27.06 ΑΘΗΝΑ, ΜΟΤΟΜ, 210 28 48 978


Και για να μείνουμε ασφαλείς, σε όλους τους συνεργάτες μας όπου θα πραγματοποιηθούν τα ORANGE DAYS θα έχουν παρθεί μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό. Θα υπάρχουν αντισηπτικά και ύστερα από κάθε test ride οι μοτοσυκλέτες θα απολυμαίνονται στα σημεία επαφής με τον αναβάτη.

Όλα τα test ride θα γίνονται κατόπιν ραντεβού προς αποφυγή συγχρωτισμού. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας - Δηλώστε συμμετοχή σήμερα καλώντας στους συνεργάτες της K-MOTORS SOUTH EAST EUROPE.

Απαραίτητα: Άδεια οδήγησης, ταυτότητα, εξοπλισμός ασφαλείας (κράνος, μπουφάν, γάντια, μακρύ παντελόνι). Επίσης, βεβαιωμένη κατοχή μοτοσυκλέτας άνω των 600cc για τη δοκιμή των KTM 690 ENDURO R, KTM 890 ADVENTURE, KTM 890 ADVENTURE R και KTM 1290 SUPER ADVENTURE S.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2021 16:55

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon