.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2022 10:07

Ρεπορτάζ - BMW Motorrad Days 2022 - 24η Πανελλήνια Συνάντηση BMW Riders Club

Τα BMW Motorrad Days 2022 διοργανώθηκαν παράλληλα με την 24η Πανελλήνια Συνάντηση των BMW Riders Club στα Καμένα Βούρλα.

Του Τάκη Μανιάτη

 Σε ένα μέρος που βόλευε από πλευράς απόστασης αρκετά μέλη από όλη την Ελλάδα ώστε να παρευρεθούν, αλλά και με τις παροχές του ξενοδοχείου να είναι όσο καλοκαιρινές χρειάζεται αυτές τις ζεστές ημέρες.

Το τριήμερο 3-4-5 Ιουνίου, οι φίλοι του BMW Riders Club βρέθηκαν στα Καμένα Βούρλα προκειμένου να συναντήσουν φίλους και γνωστούς, να συμμετάσχουν σε εκδρομές και κληρώσεις, να δουν νέα - και παλιά - μοντέλα που βρίσκονταν εκεί, να ανταλλάξουν απόψεις γύρω από την αγαπημένη τους μάρκα.

Το Σάββατο κύλισε με βόλτα σε ορεινές περιοχές του νομού με τους μοτοσυκλετιστές να απολαμβάνουν οδήγηση σε δροσερά μέρη, ενώ το απόγευμα έγινε η παρουσίαση του νέου ηλεκτρικού scooter της BMW, CE04 από τον manager της BMW, κο Γιάννη Δουλγερίδη. Παράλληλα μίλησε και ο manager της BMW Hellas, κος Andreas Sieber, ο οποίος ευχαρίστησε τους αναβάτες για την επιλογή των συγκεκριμένων μοτοσυκλετών, και αναφέρθηκε μέσα σε άλλα, για την πορεία της μάρκας στην Ελλάδα.

Ακολούθησε παρουσίαση ταξιδιωτικού από τον κο Κωνσταντίνο Μητσάκη, ο οποίος ήταν και ο πρώτος πρόεδρος της λέσχης του BMW Riders Club, με ένα BMW F 850GS στην Μέση Ανατολή. Ο Μητσάκης έγινε ο πρώτος Έλληνας αναβάτης που πάτησε τους τροχούς στο στην Αραβία η οποία άνοιξε τα σύνορά της πρόσφατα.

Φαγητό σε χώρο δίπλα από τη θάλασσα, ζωντανή μουσική και χορός, κράτησαν τα μέλη ξύπνια μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Η Κυριακή ήταν πιο χαλαρή, με την παρουσίαση της ναυαρχίδας τουρισμού της BMW, K 1600GT, κληρώσεις δώρων και απονομές βραβείων στα μέλη. Βουτιές στην πισίνα, ξεκούραση και προετοιμασία για επιστροφή στις ιδιαίτερες πατρίδες ήταν το επόμενο βήμα, με την 24η πανελλήνια Συνάντηση BMW Riders Club να ολοκληρώνεται σε κεφάτο κλίμα.

BMW Motorrad Days και BMW Riders Club ετοιμάζονται ήδη για την 25η πανελλήνια, το 2023.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2022 10:15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon