.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πέμπτη, 04 Μαϊος 2023 09:34

V-Strom Greek Riders - Επιτυχής η πανελλήνια συνάντηση

Η ελληνική λέσχη ιδιοκτητών V-Strom πραγματοποίησε την 4η πανελλήνια συνάντηση της, στην Πρέβεζα.

Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, ήταν στιγμή αντάμωσης και εορτασμού για την ομάδα V-Strom Greek Riders, που πραγματοποίησε την 4η της πανελλήνια συνάντηση. Τόπος της συγκέντρωσης, η Πρέβεζα της Ηπείρου.

Πάνω από 100 μοτοσυκλέτες και οι επιβαίνοντες τους, συναντήθηκαν στην όμορφη πόλη της Ηπείρου, το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, για την πανελλήνια συνάντηση του V-Strom Greek Riders και οι φωτογραφίες τα λένε όλα, για τις στιγμές που έζησαν οι συμμετέχοντες. Μάλιστα, στο αντίστοιχο βίντεο της ομάδας στο Youtube, μπορείτε να δείτε και μία impromptu στιγμή από το ταξίδι της ομάδας: Πάνω στην διαδρομή, έπεσαν πάνω σε ένα πανηγύρι και αποφάσισαν να μπουν στον χορό, χωρίς καν να βγάλουν τον μοτοσυκλετιστικό εξοπλισμό τους! Στο τέλος της αυθόρμητης «στροφής» στον χορό, ένας ηλικιωμένος κύριος έρχεται να προσφέρει και... ένα καφάσι μπύρες στην ομάδα!

Ευχόμαστε πάντα τα καλύτερα για τους V-Strom Greek Riders και καλή επιτυχία στις επόμενες συγκεντρώσεις και διοργανώσεις τους!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Μαϊος 2023 09:41

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon