.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 18 Μαϊος 2021 10:00

Andrea Dovizioso - Ξεκίνησε συνεργασία με την Italjet

Τι δηλαδή; Μόνο ο Jorge Lorenzo θα έχει συνεργασία με τη NIU; Ο Andrea Dovizioso προστίθεται έτσι στη λίστα των αγωνιζόμενων που παίζουν ρόλο «πρεσβευτή» για εταιρείες scooter, ενώ η Italjet αναφέρει πως ο Ιταλός θα βοηθήσει και στην εξέλιξη του Dragster.

O Massimo Tartarini, Πρόεδρος και CEO της Italjet Spa δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής: «Όταν σχεδίασα το νέο Dragster, το οραματίστηκα ως ένα μικρό superbike για την πόλη. Ένα scooter ικανό να χαρίσει αίσθηση μοτοσυκλέτας στον αναβάτη του σε περιβάλλον πίστας. Θέλω το Dragster να είναι ότι καλύτερο στην κατηγορία, και για αυτό τον λόγο σκέφτηκα να εμπλέξω έναν άνθρωπο που θαυμάζω, έναν διάσημο αγωνιζόμενο, γνωστό σε όλο τον κόσμο, τον Andrea Dovizioso.»

Ο Andrea Dovizioso είχε τα εξής να πει για τη νέα του συνεργασία: «Εντυπωσιάστηκα από την πρώτη στιγμή που αντίκρυσα το Dragster, και είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα μπορέσω να συνεισφέρω με τους τεχνικούς της Italjet στην εξέλιξη εξαρτημάτων, συστημάτων φρένων και του κινητήρα. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και εκείνες του Dragster είναι εντυπωσιακές, και ξεχωρίζουν στην κατηγορία.»

Καλά όλα τα παραπάνω, όμως η Italjet ακόμα παλεύει να βγάλει το Dragster στην παραγωγή και να ξεκινήσει τις «χιλιάδες» όπως αναφέρει παραδόσεις σε πελάτες που έχουν προ-παραγγείλει το scooter εδώ και πολύ καιρό.

Μακάρι να λυθούν σύντομα τα προβλήματα που έφερε η Covid-19 και να δούμε το Dragster να φτάνει στους αγοραστές.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon