.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 12:56

Italjet Dragster – Γιατί καθυστερεί τόσο να βγει στην παραγωγή;

Ο διευθύνων σύμβουλος της Italjet, Massimo Tartarini, μας εξηγεί τι συμβαίνει με το νέο σκούτερ και πότε να το περιμένουμε.

“Οι συνθήκες έκτακτης ανάγκης που έχει δημιουργήσει παγκοσμίως ο Covid-19 και η τρέχουσα δραματική κατάσταση στην Ιταλία έχουν επιμηκύνει τον χρόνο εξέλιξης του Dragster. Η πανδημία έχει κάνει δύσκολα τα πράγματα. Δεν υπάρχουν πτήσεις και η υποχρεωτική καραντίνα έχει επεκταθεί σε πολλές χώρες αποτρέποντας τις φυσιολογικές μετακινήσεις των μηχανικών μας. Στην Ιταλία πολλές εταιρείες έκλεισαν για τον Covid-19.

“Δυστυχώς, και παρά τη θέλησή μας, το Dragster έπεσε θύμα αυτής της κατάστασης και έχει φέρει σε δύσκολη θέση την Italjet και τους πελάτες της. Κανείς δεν θέλει περισσότερο από μας να δει το Dragster στην παραγωγή και διαθέσιμο σε όλον τον κόσμο, δουλεύουμε νυχθημερόν γι’ αυτό. Αυτή τη στιγμή παράγουμε μια παρτίδα 50 σκούτερ προπαραγωγής, περιμένοντας τα τελευταία εξαρτήματα για να ολοκληρώσουμε τις δοκιμές μας.

“Το Dragster είναι ένα ξεχωριστό δίκυκλο και του αξίζει το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας, έτσι αυτές οι δοκιμές είναι υποχρεωτικές για να εντοπίσουμε έστω και την παραμικρή ατέλεια. Μετά τους ελέγχους θα αρχίσουμε τη μαζική παραγωγή και ο στόχος μας είναι οι πρώτες παραδόσεις στους πελάτες μας να αρχίσουν ως το τέλος Μαΐου.

“Δεν βλέπουμε την ώρα να δούμε το Dragster στους δρόμους του κόσμου μας!”

 MG 0147

Η Italjet αναβίωσε το μοναδικό και ιστορικό της σκούτερ, Dragster, με δύο νεους τετράχρονους κινητήρες 125 και 200 cc και τα αρχικά της πλάνα προέβλεπαν πως ήδη αυτό θα βρισκόταν στις βιτρίνες του δικτύου της σε όλον τον κόσμο εδώ και έναν χρόνο.

Μάλιστα η συλλεκτική First Edition, που άρχισε να δέχεται προπαραγγελίες λίγο μετά την παρουσίαση του Dragster στην EICMA 2019, ξεπούλησε μέσα σε λιγοστούς μήνες τα 499 αριθμημένα κομμάτια της, ωστόσο ακόμη ουδείς έχει παραλάβει το σκούτερ του.

Επιπλέον, η Italjet πρέπει να έχει μαζέψει και ικανό αριθμό κρατήσεων για το Dragster παραγωγής που θα ακολουθήσει. Κάπως έτσι εξηγείται η εξήγηση που έδωσε στη δημοσιότητα μέσω του ισχυρού της άνδρα, ώστε να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις και φημολογίες και να κάνουν λίγη παραπάνω υπομονή όσοι έχουν ήδη παραγγείλει.

Πηγή: KSR Group

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon