.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 13:47

Roma Motodays 2021 – Ακυρώνεται για δεύτερη χρονιά η έκθεση

Θύμα της ίδιας πανδημίας που είχε ματαιώσει και την περσινή έκθεση πέφτει η διοργάνωση του 2021.

Η έκθεση Roma Motodays που διοργανώνει η Fiera di Roma δεν έχει καταφέρει να διεξαχθεί τα τελευταία δύο χρόνια και φαίνεται πως θα πρέπει να περιμένει άλλους 12 μήνες.

Κάθε χρόνο στήνεται στα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου, ωστόσο πέρυσι δεν πρόλαβε κανείς να προβλέψει ή να αντιδράσει στα δεινά που υπέφερε η Ιταλία από το πρώτο κύμα της πανδημίας και η έκθεση ματαιώθηκε άρον-άρον.

Φέτος οι ελπίδες ήταν περισσότερες και αρχικά είχαν ανακοινωθεί ημερομηνίες στις αρχές του Απρίλη, ωστόσο λίγο πριν τα Χριστούγεννα η Fiera di Roma ανακοίνωσε τη μετακίνηση της έκθεσης στις αρχές Ιουνίου, προφανώς προσβλέποντας σε μια καλύτερη εικόνα στις Ευρωπαϊκές μετακινήσεις.

Ατυχώς και αυτός ο προγραμματισμός έπεσε θύμα ανωτέρας βίας, καθώς η κατάσταση στην Ιταλία παραμένει άσχημη, οι περιορισμοί μετακίνησης και ταξιδιού χειροτερεύουν αντί να βελτιώνονται κι έτσι οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να σπεύσουν να ματαιώσουν τη Roma Motodays και το 2021.

Πλέον δίνουν το ραντεβού κατευθείαν για τις 11 με 13 Μαρτίου 2022.

Η ακύρωση της έκθεσης στη Ρώμη προκαλεί ανησυχία και για το μέλλον των μεγαλύτερων εκθέσεων στην Ιταλία, καθώς ακολουθεί η Motor Bike Expo στη Βερόνα (28-30 Μαΐου) και φυσικά η EICMA στο τέλος του Νοέμβρη (23-28) που επιμένει να δηλώνει παρούσα και να επιβεβαιώνει την παρουσία μεγάλων κατασκευαστών.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 13:52

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon