.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 11:36

Circuit of the Americas – Στην υπηρεσία των εμβολιασμών covid

Η Αμερικανική πίστα μετατράπηκε σε ένα γιγάντιο κέντρο εμβολιασμών κατά της πανδημίας covid-19.

Καθώς όλος ο πλανήτης τρέχει να προλάβει τον εμβολιασμό του πληθυσμού για την προστασία του από τον κορωνοϊό covid-19, στο Όστιν του Τέξας η τοπική κυβέρνηση συμφώνησε με την πίστα Circuit of the Americas για να τη μετατρέψει σε ένα μεγάλο εμβολιαστικό κέντρο.

Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021 χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά σε δοκιμαστική βάση με μια μικρή προμήθεια 3,000 δόσεων εμβολίου, ωστόσο ο σχεδιασμός προβλέπει μέγιστη ικανότητα 10,000 εμβολίων την ημέρα ή 50,000 ανά εβδομάδα.

Η διαδικασία περιγράφεται ως drive-through, δηλαδή οι πολίτες περνούν από τη διαδικασία με το αυτοκίνητό τους ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία και να ελαχιστοποιηθούν οι εκ του σύνεγγυς προσωπικές επαφές με το ιατρικό προσωπικό.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 11:39

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon