.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 11:52

BMW Motorrad Days 2021 - Ακυρώνεται για 2η συνεχόμενη χρονιά λόγω Κορωνοϊού

Η BMW Motorrad ανακοίνωσε την ακύρωση της γνωστής γιορτής της εταιρείας BMW Motorrad Days και για το 2021, μετά την ακύρωση της και για το 2020, και αυτή τη φορά λόγω Κορωνοϊού.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της BMW Motorrad για την ακύρωση του event του 2021:

«Λόγω των πρόσφατων εξελίξεων και των εκτενών μέτρων για τον περιορισμό του Κορωνοϊού, αλλά και λόγω του καθήκοντός μας για την προφύλαξη των φιλοξενουμένων και του προσωπικού μας, με βαριά καρδιά η διοργάνωση των BMW Motorrad Days αποφάσισε την ακύρωση του event του 2021, όπως είχε κάνει και το 2020.

Εδώ και πολλά χρόνια, το event BMW Motorrad Days είναι ένα από τα μεγαλύτερα event για τους πελάτες του BMW Group, με μεγάλο αριθμό επισκεπτών από όλο τον κόσμο. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τον θεσμό, όμως οι παρούσες συνθήκες και οι τεράστιες αβεβαιότητες στον σχεδιασμό του event, δεν μας επιτρέπουν τη διοργάνωση του event για το 2021. Το ακυρώνουμε νωρίς, για να βοηθήσουμε τους επισκέπτες μας από όλο τον κόσμο, που συνήθως σχεδιάζουν από νωρίς την εξόρμηση τους.

Την ίδια ώρα, ανυπομονούμε για τον Ιούλιο του 2022, όπου επιτέλους θα μπορέσουμε να γιορτάσουμε ξανά μαζί με όλους τους φιλοξενούμενους και φίλους της εταιρείας, στο BMW Motorrad Days.»

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon