.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2021 10:27

Royal Enfield Himalayan – Ετοιμάζεται να αποκτήσει στάνταρ σύστημα πλοήγησης

Μετά το ντεμπούτο το στο Meteor 350 το πακέτο πλοήγησης Tripper Navigation εξαπλώνεται στη γκάμα της Royal Enfield.

Ο “Ιμαλαϊανός” εξερευνητής της Royal Enfield διακρίνεται εν πολλοίς από τη στρατηγικά επιλεγμένη απλότητά του, ωστόσο αυτό θα μπορούσε να αλλάξει λίγο στο άμεσο μέλλον. Ο λόγος για το νέο σύστημα πλοήγησης, Tripper Navigation, της Royal Enfield.

Πρόκειται για ένα απλό GPS που εξέλιξε η ίδια η Royal Enfield και προσφέρει πλοήγηση “στροφή-με-στροφή” με μια λιτή και εύχρηστη διεπαφή που χρησιμοποιεί το τηλέφωνο του αναβάτη μέσω της σχετικής εφαρμογής της Royal Enfield και των χαρτών της Google.

RE Meteor350 NavPod
Δεξιά στο τιμόνι του Royal Endield Meteor 350 διακρίνεται τo Tripper Navigation

Αφού πρωτοπαρουσιάστηκε ως βασικό στοιχείο του νέου Meteor 350 λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2020, τώρα διαβάζουμε στον ινδικό Τύπο πως επίκειται η χρήση του σε ολοένα και περισσότερα μοντέλα της εταιρείας, με το Himalayan να έχει ήδη πάρει σειρά, κρίνοντας από μια νέα φωτογραφία που απεικονίζει το μοντέλο του 2021 σε τελικές δοκιμές στον δρόμο. Εδώ το στρογγυλό όργανο που φιλοξενεί το Tripper έχει προστεθεί δεξιά από τα ήδη γνωστά όργανα του μοντέλου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η μοτοσυκλέτα - που έχει ήδη εναρμονιστεί από πέρυσι με τις προδιαγραφές BS6 της Ινδίας, άρα είναι πρακτικά έτοιμη και για τις Euro 5 - δεν αναμένεται να έχει άλλες αλλαγές, εκτός ίσως από μερικά νέα χρώματα από τα έξι που ήδη είναι διαθέσιμα.

Πηγή: Gaadi Waadi

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2021 10:38

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon