.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 14:21

KTM 890 Adventure R Rally 2021 – Εξαντλήθηκε σε λιγότερο από 48 ώρες

Τα 500 κομμάτια της κορυφαία έκδοσης του νέου 890 Adventure έκαναν φτερά σε ελάχιστο χρόνο – υπάρχει ωστόσο ακόμη τρόπος να κλείσεις ένα.

Η εμφάνιση του νέου 890 Adventure στις αρχές του Οκτώβρη έγινε με τις εξοπλισμένες εκδόσεις R και R Rally, όπου η δεύτερη αποτελεί τη συλλεκτική κορωνίδα της οικογένειας με την παραγωγή της περιορισμένη στα 700 κομμάτια παγκοσμίως. Αργότερα ακολούθησε και η παρουσίαση του βασικού μοντέλου της οικογένειας 890 Adventure.

Εξ αυτών, τα 200 είναι αποκλειστικά δεσμευμένα για την αγορά της Βόρειας Αμερικής (ΗΠΑ και Καναδάς) ενώ, όπως μας ενημέρωσε με δελτίο Τύπου η ΚΤΜ πριν λίγη ώρα, τα υπόλοιπα 500 εξαντλήθηκαν σε διάστημα μικρότερο των 48 ωρών από τη στιγμή που άνοιξαν οι προπαραγγελίες τους.

Όπως μάθαμε μετά από επικοινωνία με την ελληνική αντιπροσωπία της KTM, από τις μοτοσυκλέτες που έχουν δεσμευτεί στη χώρα μας υπάρχει ακόμη μία διαθέσιμη που περιμένει τον ιππότη της.

Άρα ειδικά στην ελληνική αγορά υπάρχει ακόμη περιθώριο για κάποιον που ενδιαφέρεται μα δεν πρόλαβε. Από κει και μετά, η ΚΤΜ ανακοινώνει πως οι επιπλέον ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν σε λίστα αναμονής, καθώς δεν αποκλείεται κάποιες από τις προπαραγγελίες να ακυρωθούν απελευθερώνοντας κάποια κομμάτια από την περιορισμένη αυτή συλλογή.

Οι πρώτες παραδόσεις αναμένονται εντός του Νοεμβρίου 2020, ενώ για τα 200 αμερικανικά κομμάτια οι προπαραγγελίες ανοίγουν τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020.

Για προπαραγγελία του 890 Adventure R Rally επικοινωνείτε με την KTM South East Europe στο τηλέφωνο 210-9927212.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 14:28

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon