.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020 13:01

Polaris & Zero Motorcycles - Συνεργασία για ηλεκτρικά οχήματα

Η Polaris και η Zero Motorcycles ανακοίνωσαν επίσημα τη συνεργασία τους για την ανάπτυξη ηλεκτρικών οχημάτων, ως θεμέλιο λίθο της νέας στρατηγικής εξηλεκτρισμού της πρώτης, υπό την ονομασία «rEV’d up».

Η συνεργασία Polaris και Zero Motorcycles θα έχει είναι δεκαετής, με στόχο την ανάπτυξη από κοινού ηλεκτρικών οχημάτων για οδήγηση εκτός δρόμου και ηλεκτρικών snowmobiles.

Η νέα στρατηγική εξηλεκτρισμού της Polaris ακούει στο όνομα «rEV’d up», και στόχος της είναι να κάνει την αμερικάνικη εταιρεία ηγετική δύναμη στα ηλεκτρικά powersports οχήματα. Υπόψη πως στις Η.Π.Α. ο όρος «powersports» χρησιμοποιείται για να περιγράψει μοτοσυκλέτες, scooter, ATV και SSV.

Κάπως έτσι, και με ηλεκτροκινητήρες της Zero, η Polaris βάζει στόχο να διαθέτει τουλάχιστον μια ηλεκτρική επιλογή σε κάθε έναν από τους τομείς που δραστηριοποιείται μέχρι το 2025, με τα πρώτα οχήματα της συνεργασίας Zero-Polaris να αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους στο τέλος του 2021!

Θυμίζουμε πως η Polaris έχει ήδη εξαγοράσει σημαντικές εταιρείες ηλεκτρικών οχημάτων, όπως η Goupil, η GEM, η Taylor-Dunn και η Brammo, με την Polaris να χρησιμοποιεί τεχνολογία της τελευταίας για την υλοποίηση του ηλεκτρικού RANGER EV.

Αναμένουμε να δούμε αν οι ηλεκτρικοί καρποί της συμφωνίας Zero-Polaris θα περιλάβουν και μοτοσυκλέτες (υπό το όνομα της θυγατρικής Indian), ή αν θα παραμείνουμε στα SSV / ATV.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon