.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 09:38

MyDucati App – H Ducati παρουσιάζει τη νέα της εφαρμογή για τηλέφωνα

Η εφαρμογή της Ducati συγκεντρώνει όλον τον κόσμο της στην παλάμη του χεριού σου.

Απευθυνόμενη στους ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών Ducati και όχι μόνο, η εφαρμογή MyDucati έρχεται να δημιουργήσει ένα κεντρικό σημείο συνάντησης των Ducatisti.

Από τη στιγμή που ο χρήστης θα δημιουργήσει το προφίλ του στην εφαρμογή, στη σελίδα Garage μπορεί πάντα να βλέπει τη Ducati Card του, αποκτά άμεση πρόσβαση στα στοιχεία της μοτοσυκλέτας του (εγχειρίδιο ιδιοκτήτη, κατάλογοι ανταλλακτικών), ενώ έχει τη δυνατότητα να παίζει στήνοντας την επόμενη Ducati του μέσω του configurator.

Υπάρχει ειδικός χώρος για το δίκτυο της εταιρείας, όπου εντοπίζεται ο πλησιέστερος συνεργάτης βάσει του GPS του τηλεφώνου μα αναλυτική περιγραφή των υπηρεσιών που προσφέρει, ενώ με ένα κλικ μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για test rides (όπου αυτά προσφέρονται).

Παράλληλα, η επικαιρότητα της Ducati φτάνει πάντα φρέσκια και στην ώρα της στην οθόνη του κινητού.

Ειδικά για τα Desmo Owners Club (DOC) υπάρχει ξεχωριστός χώρος με προνόμια για τα μέλη της κοινότητας αυτής.

Η MyDucati App είναι διαθέσιμη για συσκευές με λειτουργικό iOS και Android, ενώ όσοι έχουν ήδη λογαριασμό με την online υπηρεσία MyDucati μπορούν κατευθείαν να συνδεθούν στη νέα εφαρμογή με τα ήδη υπάρχοντας στοιχεία τους (όνομα χρήστη – κωδικός).

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 09:40

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon