.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020 14:38

Triumph – Προχωρά σε απολύσεις 400 εργαζομένων λόγω ζημιών από την πανδημία

Πέραν από τις ανθρώπινες ζωές, που φυσικά αποτελούν την σημαντικότερη παράμετρο, η πανδημία του κορωνοϊού επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την παγκόσμια οικονομία, με τους κλυδωνισμούς της ύφεσης να συνεχίζονται.

Ένα από τα πολλά χαρακτηριστικά παραδείγματα στον μικρόκοσμο της μοτοσυκλέτας, αποτελεί η απόφαση της Triumph, που θέλει 400 εργαζόμενους από το συνολικό προσωπικό 2.500 ατόμων που απασχολούνται στην εταιρεία, να βλέπουν την πόρτα της εξόδου.

Συγκεκριμένα, η Triumph θα λήξει την συνεργασία της με 240 εργαζόμενους που απασχολούνται στα κεντρικά του Hinckley, με τους υπόλοιπους 160 που αποχωρούν από τις θέσεις τους, να εργάζονται σε εγκαταστάσεις και παραρτήματα της εταιρείας ανά τον κόσμο.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά από την σημαντική μείωση στις πωλήσεις, της τάξεως του 40 με 65%, που σημειώθηκε στις μοτοσυκλέτες άνω των 500 κ.εκ. σε μεγάλες και σημαντικές αγορές, όπως αυτές της Βρετανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Γερμανίας και των ΗΠΑ.

Η Triumph επηρεάστηκε άμεσα από το γεγονός, αφού δεν έχει, τουλάχιστον όχι ακόμη, μοντέλα μικρού κυβισμού στην γκάμα της, που θα μπορούσαν να μετριάσουν τις επιπτώσεις της ύφεσης.

Ο ιδιοκτήτης της Triumph, John Bloor, δήλωσε σχετικά: “Η απόφαση ήταν δύσκολο να παρθεί, ειδικά από την στιγμή που αυτή επηρεάζει άμεσα τις ζωές ατόμων. Ωστόσο δεδομένων των επιπτώσεων από τον Covid 19, είμαστε αναγκασμένοι να προβούμε σε αυτές της κινήσεις, προκειμένου να διασφαλίσουμε την οικονομική βιωσιμότητα της εταιρείας.”

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon