.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020 13:00

Chris Birch: Say No to Slow - 16 εκπαιδευτικά βίντεο για οδήγηση Adventure μοτοσυκλέτας

Ο γνωστός αγωνιζόμενος, εκπαιδευτής και ambassador της ΚΤΜ, Chris Birch δημιούργησε μια σειρά 16 εκπαιδευτικών βίντεο για Adventure Riding, τα οποία μπορεί κανείς να κατεβάσει έναντι ελάχιστου χρηματικού αντιτίμου.

Ο οκτάκις Πρωταθλητής Enduro Νέας Ζηλανδίας, τρεις φορές νικητής του Roof of Africa, με συμμετοχές σε αγώνες Rally, από το Dakar μέχρι το Hellas Rally, ο Chris Birch είναι γνωστός σε όλους μας, μέσα και από τις συχνές επισκέψεις του στην Ελλάδα.

Ο Birch δημιούργησε μια σειρά 16 εκπαιδευτικών βίντεο με τίτλο “Say No to Slow”, μέσα από τα οποία διδάσκει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει ένας αναβάτης Adventure μοτοσυκλέτας για κίνηση εκτός δρόμου.

Τα επεισόδια θα τα βρείτε ΕΔΩ, με την ύλη τους να περιλαμβάνει το σετάρισμα της μοτοσυκλέτας, την θέση σώματος κατά την οδήγηση, τεχνικές για κίνηση στο χώμα, στη λάσπη ή στην άμμο, υπερπήδηση εμποδίων, και πολλά άλλα.

Το κάθε επεισόδιο κοστίζει 4.63 ευρώ, ενώ μπορείτε να τα αγοράσετε όλα μαζί για 32.39 ευρώ. Σημειώστε τέλος πως το επεισόδιο για τις σούζες είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020 13:13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon