.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 08:37

Chris Birch - Πόσο δύσκολη είναι η προπόνηση του Dakar;

Ο Chris Birch βρέθηκε μαζί με άλλους αναβάτες της KTM στους αμμόλοφους των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και εμείς δεν έχουμε παρά να «μοιραστούμε» την εμπειρία του.

Είδαμε πρόσφατα και ξεκάθαρα «ζηλέψαμε» τον Chris Birch να παίζει με ένα ολοκαινούριο 890 Adventure. Σήμερα, έχουμε «άλλα επίπεδα ζήλιας», ακολουθώντας τον Αυστραλό με τους Mohammed Balooshi, Simon Marcic και Marciej Giezma σε μια προπονητική βόλτα στην έρημο.

Δανειζόμενος μια KTM για τη «βόλτα» από το Mohammed Balooshi –μιας και ο Birch είναι πρεσβευτής της μάρκας- ανέβηκε στο KTM 450 του σε μια προσπάθεια να συμβαδίσει με την ομάδα του. Είναι ασφαλές να πούμε ότι πιέστηκε λίγο σε αυτό το μικρό εκπαιδευτικό ταξίδι στην έρημο, κάτι σχετικά αταίριαστο για εκείνον.

Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη έξοδος του Birch στις κακουχίες του Dakar, καθώς ο Αυστραλός έχει αγωνιστεί εκεί το 2012. Ακολουθώντας τις γραμμές του γκρουπ μέσα στην άμμο δήλωσε ότι εντυπωσιάστηκε με «τον τρόπο που διάβαζαν την έρημο με ταχύτητα», μια απολύτως απαραίτητη δεξιότητα.

Κατά τη διάρκεια του video, ο Birch δεν έπεσε, αλλά κυριολεκτικά έφαγε τη σκόνη των υπολοίπων. Ο ρυθμός φαινόταν έντονος από τον φακό της κάμερας του και σίγουρα υπήρχαν μερικά εντυπωσιακά στιγμιότυπα που καταγράφηκαν, όπως και ένα σημείο όπου δεν μπορούσε να φτάσει τον τύπο που είχε μπροστά του, κάτι που είναι απόδειξη του πόσο καλοί είναι οι αναβάτες του Dakar στο στοιχείο τους.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon