.
Κατηγορία KTM
Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 20:10

KTM 890 Adventure 2023 – Από τη σκοπιά του Chris Birch

Ένα από τα καλύτερα ενδεχομένως μεγαλο/μεσαία On/Off του 2023 «πέφτει» στα χέρια του Chris Birch και εμείς δε μπορούμε να παρά να ζηλέψουμε και μόνο.

Το 890 Adventure άλλωστε το έχουμε δει εδώ αλλά και εδώ, ωστόσο ό,τι και να γράφουμε τα video πάντα εξηγούν καλύτερα.

Έτσι ο Chris (πολυπρωταθλητής enduro Νέας Ζηλανδίας, τρις νικητής του Roof of Africa, νικητής του RedBull Romaniacs κ.α.), πρωταγωνιστεί στη συνέχεια, ξετυλίγοντας μας το μίτο των αρετών του 890 Adventure. Ε, με το τέτοιο βιογραφικό και έχοντας περάσει και ώρες στην «R» εκδοχή του 890 Adventure, μάλλον θα ξέρει τι λέει ο άνθρωπος.

Πατήστε το «play» λοιπόν και «ζηλέψτε» όσο και εμείς.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 07:07

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon