.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023 07:53

Chris Birch – «Λασπόλουτρα» με τα KTM 890 Adventure R και 690 Enduro R του 2023

Ένα καταπράσινο, δασικό τοπίο με βραχώδη, τραχιά ορεινά μονοπάτια και ποτάμια λάσπης. Υπάρχει καλύτερο πεδίο δοκιμής των νέων ΚΤΜ;

Ειδικά αν είσαι παρέα με φίλους με παρόμοια τρέλα και… άθικτα σάντουιτς μες τα μπαγκάζια. Τα προαναφερθέντα για τους περισσότερους εξ ημών είναι όνειρο θερινής νυκτός, εκτός κι αν είσαι ο… Chris Birch που κάνει ένα ακόμα εντυπωσιακό βίντεο.

Ναι, ο γνώριμος μας πρωταθλητής enduro, πήρε το ολοκαίνουργιο 2023 KTM 890 Adventure R σε μια περιπλάνηση στην ύπαιθρο της Νέας Ζηλανδίας μαζί με τους φίλους Matt Kneesch σε ένα ολοκαίνουργιο KTM 690 Enduro R και ο Liam Elis στο «παλιό» 2022 890 Adventure R του Chris. Ο λόγος; Να λασπώσουν τις ολοκαίνουριες μοτοσυκλέτες τους «κατευθείαν από το πάτωμα του εκθεσιακού χώρου».

Το αν τα κατάφεραν απαντάται και με το παραπάνω στο video που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023 10:04

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon