.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020 09:19

To “μυστικό μουσείο” του Valentino Rossi - 4ο Video

Στο τέταρτο επεισόδιο της σειράς "το μυστικό μουσείο του Valentino Rossi", ο Ιταλός μας δείχνει τη συλλογή του από κράνη, γάντια αλλά και... χρησιμοποιημένες ξύστρες από την αγωνιστική του καριέρα!

Εδώ θα δείτε τα σπουδαιότερα κράνη της καριέρας του Vale, από το πρώτο κράνος του που ήταν της Dainese -καθώς στην αρχή ντυνόταν Dainese από την κορυφή έως τα νύχια-, στα επετειακά κράνη της AGV, μέχρι και το τελευταίο κράνος Pista που δημιούργησε η AGV με τη βοήθεια του, με όλες τις τεχνολογικές καινοτομίες που μπορεί να φανταστεί κανείς για κράνος του 2020.

Όμως στη συλλογή του ο Rossi, πέρα από δικά του κράνη, έχει και ένα σωρό κράνη θρύλων του αυτοκινήτους και της μοτοσυκλέτας, κράνη του Σουμάχερ και του Σένα, του McGrath, του Abe, κ.α.

Στα γάντια θα δείτε την πρόοδο που έχει γίνει τις τελευταίες δεκαετίες, καθώς τα πρώτα γάντια του Rossi είναι εντελώς βασικά σε προστασία, ενώ τα τελευταία βρίθουν από carbon, τιτάνιο, κλπ.

Τέλος, θα δείτ τις ξύστρες που έχει χρησιμοποιήσει ο "γιατρός", πάνω στις οποίες μετά τον αγώνα, σημειώνει το GP και το αποτέλεσμα που έφερε. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon