.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020 08:44

BMW - Κλείνει τα εργοστάσια της λόγω Κορωνοϊού

Μετά το κλείσιμο του BMW Welt, του μουσείου BMW και του BMW Group Classic στις 16/3/2020 λόγω Κορωνοϊού, η βαυαρική εταιρεία φαίνεται πως κλείνει και τα εργοστάσια της για μοτοσυκλέτα και αυτοκίνητο.

Παρόλο που στο press site της εταιρείας δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση, το γερμανικό περιοδικό Motorrad επικοινώνησε με τη BMW, και συγκεκριμένα με τον εκπρόσωπο της , Julian Friedrich, ο οποίος επιβεβαίωσε το κλείσιμο των εργοστασίων της φίρμας τόσο για τη μοτοσυκλέτα όσο και για το αυτοκίνητο στη Γερμανία, για τουλάχιστον 4 εβδομάδες, μέχρι τα μέσα Απριλίου.

Παράλληλα με τα εργοστάσια του Spandau στο Βερολίνο, η BMW θα κλείσει και τα εργοστάσια αυτοκινήτου της στην Ευρώπη αλλά και στη Νότια Αφρική, τουλάχιστον μέχρι τις 19 Απριλίου.

Η BMW κατασκευάζει μοτοσυκλέτες στο εργοστάσιο του Spandau από το 1969, ενώ μέχρι σήμερα έχουν βγει από τις πόρτες του εργοστασίου περισσότερες από 3 εκατομμύρια μοτοσυκλέτες. Το Βερολίνο είναι το μοναδικό μέρος στη Γερμανία όπου οι Βαυαροί κατασκευάζουν μοτοσυκλέτες. Πέρα από το Spandau η BMW έχει εργοστάσια μοτοσυκλέτας τόσο στην Ταϊλάνδη όσο και στη Βραζιλία.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon