.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020 14:32

Yamaha XSR700 Disruptive – Η νίκητρια του διαγωνισμού Yard Built ΄Back to the Drawing Board΄

“Πίσω στο σχεδιαστήριο” είναι ο τίτλος του διαγωνισμού Yard Built της Yamaha και η νικητήρια πρόταση ξεχώρισε ανάμεσα σε 30 συμμετοχές.

Η κεντρική ιδέα του διαγωνισμού Yard Built “Back to the Drawing Board” είναι να προταθούν ψηφιακά σχέδια για custom δημιουργίες βασισμένες στο XSR700. Στη συνέχεια, οι 30 προτάσεις που συγκεντρώθηκαν από διάφορες χώρες πέρασαν για εξέταση στην κριτική επιτροπή, η οποία αποτελείτο από τα στελέχη του custom συνεργείου Bad Winners, τον δημοσιογράφο του περιοδικού The Good Life, Julien Chassagne, και τον διευθυντή μάρκετινγκ της Γαλλικής Yamaha, Francois Tarrou.

Αυτοί ανέδειξαν ως νικήτρια του διαγωνισμού την XSR700 Disruptive που σχεδίασε η Barbara Custom Motorcycles από τη Γαλλία.

Στο σχέδιό της βλέπουμε μια λιτή και σκοτεινή έκφραση βασισμένη στην αισθητική των flat track μοτοσυκλετών της Yamaha από τη δεκαετία του 1970.

Σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο διαγωνισμός, το σχέδιο που κέρδισε περνά τώρα στη φάση της υλοποίησης, η οποία θα γίνει στο εργαστήρι της Bad Winners στο Παρίσι, ενώ το ντεμπούτο του XSR700 Disruptive θα γίνει τον προσεχή Ιούνιο στην ετήσια εκδήλωση Wheels & Waves στο Γαλλικό θέρετρο Biarritz στις όχθες του Ατλαντικού Ωκεανού.

Δείτε όλες τις συμμετοχές στον διαγωνισμό Yard Built “Back to the Drawing Board” εδώ.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon