.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020 15:25

Harley-Davidson Thessaloniki – Έρχεται το Demo Truck Tour, αρχίζουν τα Test Rides

[Δελτίο Τύπου]

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έφτασε ο καιρός να υποδεχτούμε το φορτηγό της Harley-Davidson με όλα τα νέα μοντέλα της εταιρίας.

Σκοπός του Demo Tour είναι να μπορέσει ο κόσμος να οδηγήσει μια θρυλική Harley-Davidson και γιατί όχι να την κάνει δικιά του με τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα.

Στις 04 & 05 Απριλίου η ομάδα της Harley-Davidson Thessaloniki θα έχει στις εγκαταστάσεις το φορτηγό με όλα τα νέα μοντέλα 2020 ώστε να προσφέρει συγκίνηση σε όλους τους αναβάτες.

Αν δεν είχατε λοιπόν ποτέ την ευκαιρία να γνωρίσετε και να οδηγήσετε μια θρυλική Harley-Davidson ήρθε η ώρα να κλείσετε ένα ραντεβού, είτε είστε μέλος της μεγάλης οικογένειας της Harley Davidson, είτε θέλετε να γίνετε, είστε όλοι ευπρόσδεκτοι σε αυτό το μεγάλο event που διοργανώνετε μόνο μια φορά το χρόνο.

Aπλά φερτέ μαζί σας το δίπλωμα, την ταυτότητα σας, τον εξοπλισμό οδήγησης μοτοσυκλέτας και εννοείται όλη την καλή σας διάθεση.

Για να κλείσετε ραντεβού με την μηχανή των ονείρων σας, μπορείτε απλά να καλέσετε στο 2310 700707.

Η Harley-Davidson Thessaloniki, εκτός από τα προγραμματισμένα test rides, θα διοργανώσει και Open House γιορτάζοντας τα εφτά χρόνια παρουσίας της με όλη την νέα collection Motorclothes 2020 και ειδικές προσφορές σε όλα τα ρούχα και τον εξοπλισμό αναβάτη έως και -50%.

To μεγάλο αυτό γεγονός θα γίνει στις εγκαταστάσεις μας, Μακεδονίας 10 στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, στις 04 & 05 Απριλίου και εννοείται ότι θα πλαισιώνεται με μουσική, καφέ, φαγητό και το στυλ που αρμόζει σε μια Harley-Davidson.

Harley-Davidson Thessaloniki - Demo Truck Tour 2020

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon